Lisbet Dahls barnebarn er healet ud af koma - Her & Nu

Lisbet Dahls barnebarn er healet ud af koma

Skuespillerinden har ifølge sig selv dannet en heksering.

Af Jan Körner - 18. februar 2018 kl. 13:55

Hun har tidligere fortalt, at hun tror på liv efter døden. Men 71-årige Lisbet Dahl er med årene blevet så spirituel, at hun i dag har dannet, hvad hun selv kalder for en heksering.
Det afslører hun i det spirituelle magasin Prana, hvor hun fortæller, at det var en trist begivenhed i den nærmeste familie, der førte hende til at danne hekseringen:
– Mit barnebarn har lige haft en alvorlig sygdom. Han lå i koma på Skejby, siger Lisbeth Dahl til magasinet. Hun talte med Kirsten Lehfeldt om den triste situation, og Lehfeldt havde et godt råd.
– Hun nævnte et navn, jeg ikke havde hørt før, i en lidt bizar sætning: Du skal møde den kloge mand i Grenå, Thor, hedder han, en næsten to meter høj mand med dyb, jysk dialekt. Jeg ringede til Thor, og han bad mig bare sende et billede af mit barnebarn til ham. Nogle dage efter begyndte mit barnebarn at kunne trække vejret selv, og lægerne virkede helt paffe. De havde ikke lige de hurtige argumenter klar på hånden om, hvorfor det hele lige vendte til det positive, fortæller skuespilleren i interviewet.
LÆS OGSÅ: Lisbet Dahl afslører: Jeg er synsk
LÆS OGSÅ: Kylie Jenners datter har ændret far

Nu hjælper Lisbet andre

En uge efter, at Thor havde været inde over, var barnebarnet atter på benene. Den alternative behandling fik Lisbet Dahl til selv at kaste sig ud i at hjælpe andre.
– Vi gør det selv, når en kollega eller en ven bliver ramt af en alvorlig sygdom. Så inviterer jeg alle de nære venner, som har den rette kærlige energi og hjertetilknytning til personen, som er syg, og så sidder vi rundt om bordet og sender positive tanker, siger Lisbet, og hun er fuldstændig overbevist om, at det hjælper:
– Det har virket alle gange; nærmest på dagen fik vores venner det bedre, og alle blev raske efterfølgende. Nu kalder jeg det for en heksering, men det er bare i spøg, for det er jo kun positiv energi og kærlighed, vi sender, siger skuespilleren.
LÆS OGSÅ: Peter Birch har givet op: Dropper Amalie
LÆS OGSÅ: Det skal skal der ske med prins Henrik nu
LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt
LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg afslører: Tæt på stress