Lisbet Dahl jubler: Lykkelig for høreapparat

For mange kan høreapparater være et tabu, men ikke for Lisbet Dahl. Hun anbefaler det til alle, der har brug for det, og jo før, jo bedre.

Af Kenth G. Madsen - 23. maj 2021 kl. 13:58

Den 9. april blev Lisbet Dahl 75 år, og i samme uge udkom bogen, ‘Livskloge Lisbet’, hvor hun åbner op omkring sine aldersbetingede skavanker. Og det er ikke så lidt, men hun
lever med det.

– Jeg har fået en hjerteoperation, nye hofter, jeg har slidgigt i hænderne og muskelgigt i blandt andet skulderled, som jeg af tre omgange har fået Prednisolon imod. Det får man måneansigt af. Det er bare ærgerligt, lyder det fra Lisbet Dahl i bogen.

– Før i tiden blev man gammel og svagelig. Nu bliver man bare repareret. Så der er ikke noget at være bange for. Jeg plejer at sige, at jeg egentlig er ti år yngre end min alder. Sådan er det jo i dag. Vi gamle bliver ikke rigtigt gamle, fortæller Cirkus-revy-stjernen til bogens forfatter, Marianne Tofte.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og Troels udvider familien: Modtager gerne tips til fødslen

Og for nogle år siden fik hun pludselig svært ved at finde melodien på scenen.

– Sig mig. Kan man pludselig blive umusikalsk, spurgte jeg James Price (kapelmester red.). Det havde han aldrig hørt om før. Så fik jeg høreapparat, og jeg er lykkelig for det. Det er tåbeligt, at der er så meget tabu omkring det. Jeg anbefaler Gud og hvermand at få et. Mange går alt for længe rundt som smådøve, før de får gjort noget ved det. Det er dumt. Jo før, jo bedre kan man vænne sig til det. Og så er man jo på banen igen, siger Lisbet Dahl.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig: Derfor hylder Lene Beier kun andenpladsen

LÆS OGSÅ: Birthe Kjær i sorg: Rørende farvel

Læs mere om