Lisa Lents raser over racisme-anklager: Jeg har intet imod asiater

Lisa Lents tager nu bladet fra munden og kommenterer på nye anklager om racisme.

Af Dan Bjerggård - 3. januar 2014 kl. 15:53

Sy Lee stiller op i den internationale skønhedskonkurrence ‘Manhunt International’, hvor han skal repræsentere Danmark. ‘Manhunt International’ og realitystjernen har brugt titlen ‘Mr. Danmark’ på sin blog, hvilket har fået direktøren, Lisa Lents, for ‘Miss and Mister of Denmark’ til at rase over misbrug af titlen ‘Mr. Danmark’, som firmaet står bag.

Lisa Lents fortæller ydermere, at hun har betalt de omtalte gebyr, og at hun stadig har et tæt samarbejde med Alex Liu. (Foto: Privat/Sy Lee)

Lisa Lents fortæller ydermere, at hun har betalt de omtalte gebyr, og at hun stadig har et tæt samarbejde med Alex Liu. (Foto: Privat/Sy Lee).


Hele situationen er blevet vanskeliggjort ved, at realitystjernen Sy Lee, uden om ‘Miss and Mister of Denmark’, nu officielt er blevet den danske repræsentant ved ‘Manhunt International’, en konkurrence, som Lisa Lents normalt er med til at udvælge.
Der nu er sået tvivl om Sy Lees deltagelse i den internationale konkurrence, hvilket har fået Sy Lee til at kontakte direktøren for ‘Manhunt International’, Alex Liu, for at få bekræftet hans deltagelse i konkurrencen, hvilket ydermere er endt med racistiske beskyldninger imod Lisa Lents fra Alex Liu.
-Kære Sy, Tag det helt roligt. Vi skal nok tage os af hende. Hun er vred, fordi vi har valgt dig og ikke en af hendes. Hun har ikke betalt det nødvendige gebyr. Du er ansigtet på ‘Manhunt Internationals’ officielle hjemmeside, og sådan bliver det. Hun er forudindtaget og fordømmende over for asiater, skriver Alex Lui til Sy Lee i en privat e-mail.
LÆS OGSÅ: Sy Lee anklages for misbrug af Mr. Danmark-titel
Lisa Lents svarer igen
Selv har Lisa Lents ikke meget til overs for denne beskyldning, men er overbevist om, at beskyldningen ikke er rettet personligt imod hende, men blot er et forsøg på at formildne Sy Lee.
-Det er fuldstændig absurd, at jeg skulle have fordomme mod asiatere! Jeg har haft skønhedskonkurrencer rundt omkring i verden med deltagere, som både har danske og udenlandske rødder, fortæller Lisa Lents til Realityportalen.dk og forsætter:
-Mange af mine samarbejdspartnere er asiatere, og jeg har dyrket asiatisk kampsport hele mit liv, så det er en stor overdrivelse at sige, at jeg har noget imod asiatere. Tværtimod. Kommentaren i mailen fra Alex Liu er blot et forsøg på at få Sy Lee til at hidse sig ned.
LÆS OGSÅ: Ung model kysser på Christopher
Lisa Lents forsætter samarbejdet
Lisa Lents understreger, at hun har et godt samarbejde med formanden Alex Liu og Jerome Too, som hun har arbejdet sammen med siden 2010.
-De har netop sendt mig en mail, hvor de fortæller, at de er glade for, at de kvindelige skønhedskonkurrencer forsætter i mine hænder, fortæller Lisa.
LÆS OGSÅ: Sy Lee: Jeg vil møde Miss J.
“Sy Lee er ikke Mr. Danmark”
Sy Lee har forgæves forsøgt at komme i dialog med Lisa Lents. (Foto: Martin Hvistendal) Pedersen

Sy Lee har forgæves forsøgt at komme i dialog med Lisa Lents. (Foto: Martin Hvistendal) Pedersen


Konkurrencen om Mr. Denmark er endnu ikke blevet afholdt, og derfor raser Lisa Lents over, at Sy Lee benytter sig af titlen.
-Han har udnævnt sig selv til at være ’Mr. Danmark 2014’, og den konkurrence er endnu ikke afholdt. Hvis ’Manhunt International 2014’ bliver afholdt, og ikke som tidligere bliver aflyst på ubestemt tid, så skal han være velkommen til at kalde sig selv ’Manhunt Int. Denmark’. Jeg kræver blot, at han ikke misbruger den titel, som mit firma udsteder, afslutter Lisa Lents.
Hovedpersonen selv fortæller, at han har forsøgt at komme i dialog med Lisa Lents, men uden held.
-Jeg vil ikke  kalde mig ’Mr. Danmark’ længere, men jeg tager af sted til ’Manhunt-konkurrencen’ i april, og glæder mig til at repræsentere Denmark. Jeg vil gerne have afsluttet sagen nu, og håber, at Lisa og jeg kan tage snakken privat, siger Sy Lee til Realityportalen.dk.
Efterfølgende har de to parter nået til forening. Læs mere på Sy Lee’s blog.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.