Linse trækker stikket: Vil have pause fra 'Familien fra Bryggen'

‘Bryggen’-stjernen trænger til en pause fra det populære program.

Af Emilie Holm Egebro - 15. september 2017 kl. 7:25

Netop nu er 12. sæson af det populære TV3-program ‘Familien fra Bryggen’ i fuld gang. Det er dog ikke sikkert, at der kommer en ny sæson til foråret, hvis det står til Linse selv.
– Vi slutter med at filme til denne sæson i midten af oktober, og så skal jeg altså have en pause. Det har jeg bestemt mig for, og det ved, at vi alle sammen har brug for. Sidste gang, vi afsluttede en sæson, havde vi kun to ugers pause, inden vi gik igang med de nye, og det er altså for lidt, fortæller Linse til Realityportalen.dk og fortsætter:
SE BILLEDERNE: Det har Linse fået lavet i Litauen
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Denne gang vil jeg have en pause på et par måneder. Om det så betyder, at der ikke kommer en ny sæson til foråret, ved jeg ikke. Det kan også være, at vi bare skærer ned på afsnit, så det ikke bliver de der 14-16 stykker. Så kan det jo sagtens lade sig gøre at lave en sæson mere til foråret, men det kan ikke lade sig gøre med så mange afsnit, som vi laver nu.
Linse afslutter med at slå fast, at hun bestemt ikke har planer om at stoppe helt med at lave det populære program:
– Jeg vil fortsætte med ‘Bryggen’ for altid. Vi skal bare have pauser engang imellem for ikke at gå død, da det er lidt surt at gå død i sit eget liv, griner hun.
Følg med i ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup
LÆS OGSÅ:Geggo: Så længe vil jeg fortsætte i ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: TV3 jubler over rekordseertal på ‘Familien for Bryggen’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.