Linse sætter ord på: Sådan sagde vi farvel til Jytte

Linse mistede i starten af april sin elskede golden retriever, nu fortæller hun ærligt, hvordan hun og hunden Torben tog afsked.

Af Rikke Lynge - 20. april 2020 kl. 20:56

Mandag den 6. april måtte Linse tage den sværeste beslutning for sin firbenede ven ‘Jyttemor’, hvis krop ikke kunne mere. Nu sætter Linse ord på den rørende afsked.
– Turbo Torben (Linses anden hund red.) og jeg er så småt landet efter vores store tab af Jyttemor. Vi fik sagt så fint farvel. Det har kæmpe betydning for Torben, at han også var tilstede, og jeg gav ham den tid, han skulle have til at sige sit farvel. Jeg satte mig op til spisebordet med kaffe, Jytte var krydset over og lå i sofa’en, og jeg gav ham (Torben red.) hans helt egen tid. Han lagde sig i ske ved hende i 6-7 min, derefter vaskede han hendes øjne og mund, og så kom han over til mig, og det var det, skriver Linse i et opslag på Instagram.
LÆS OGSÅ: UH! Geggo løfter sløret for ‘Stjerne boksning 2020’
Linse er glad for, at hun kunne få lov at sige farvel til Jytte i sit eget hjem, så Torben også kunne være med til at sige afsted, og med det har hun et budskab til andre.
– Få dyrlægen hjem, når I skal sige farvel, for dyret der skal videres skyld, for evt. andre dyr i hjemmets skyld og for din egen skyld.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie om genåbning: Mine børn skal ikke være testpersoner
Linse er nu ved at finde en hverdag, der kun indebærer Torben på gåturene langs bryggens kanaler, og Torben ved godt, at de kun er to nu.
– Han (Torben red.) leder ikke efter hende, og jeg kan sagtens sige hendes navn, uden at han reagerer. Han har sagt farvel, og han ved godt, hun ikke er her mere, skriver Linse fortsat.
LÆS OGSÅ: Tre musketerer slår til i ‘Landmand søger kærlighed’: Så er det Brians tur

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Turbo Torben og jeg er så småt landet, efter vores store tab af Jyttemor. Vi fik sagt så fint Farvel, det har kæmpe betydning for Torben, at han også var tilstede, jeg gav ham den tid han skulle ha’ til at sige sit Farvel, og satte mig op til spisebordet med kaffe, (Jytte var krydset over og lå i sofa’en) jeg gav ham hans helt egen tid… Han lagde sig i ske ved hende i 6-7 min, derefter vaskede han hendes øjne og mund, og så kom han over til mig, og det var det ❤️ Han leder ikke efter hende, jeg kan sagtens sige hendes navn uden at han reagerer, han HAR sagt Farvel, og han ved godt hun ik’ er her mere ?❤️ Budskab fra mig her : Få Dyrlægen hjem, når I skal sige Farvel, for dyret der skal videre’s skyld, for evt andre dyr i hjemmet’s skyld og for din egen skyld ?❤️ #jyttemor #mygoldengirl

Et opslag delt af Linse Kessler (@linsekesslerofficiel) den


LÆS OGSÅ: Amalie om næste brystoperation: Det bliver efter mit barn 

Læs mere om