Linse rydder Moppers lejlighed

Familien har ikke haft travlt med at rydde Moppers lejlighed på Bryggen, men nu skulle det altså være.

Af Louise Vilsbøl - 23. januar 2017 kl. 08:34

Selvom det er mere end to måneder siden, at overhovedet i ‘Familien fra Bryggen’ gik bort, så har familien ikke haft travlt med at få ryddet op i hendes lejlighed, så den kan blive lejet ud på ny. Det er nemlig ikke en nem opgave, indrømmer Linse nu.
– Vi får det pænt presset, hver gang vi er der (i Moppers lejlighed, red.), men i dag gjorde vi det, og det var faktisk ikke så sørgeligt. Det var nærmere hyggeligt at mindes ved hendes ting og snakke om hende og grine af hendes små gemmesteder og underlige yndlingsting, som hun har gemt, skriver Linse Kessler på Facebook.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være
I opdateringen roser hun også sin bror, Mikkel Kessler, som tilsyneladende var med til at rydde deres mors lejlighed i weekenden.
Der er dog én ting fra lejligheden, som Linse ikke kan tage med sig. I sæson 5 af ‘Familien fra Bryggen’ kunne man se, hvordan Mopper malede et stort vægmaleri i sin lejlighed, som forestiller Linse og hundene Chino og Jytte stående ved havet. Billedet er et minde for Linse om, hvor blæret og dejlig hendes mor var, så det ærgrer hende, at hun ikke kan tage det med sig.
Se Linses opdatering herunder samt et billede af maleriet, som hun lagde op på sin Facebook for tre år siden.
TAG TESTEN: Hvilken ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er du?
LÆS OGSÅ: Linse bekræfter: ‘Familien fra Bryggen’ fortsætter uden Mopper


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.