Linse på Tinder: Jeg søger en mand mellem 50 og 65 år - Her & Nu

Linse på Tinder: Jeg søger en mand mellem 50 og 65 år

Linse Kessler savner en mand, og hun savner at have sex, derfor er hun kommet på datingappen Tinder, men hun har svært ved at bruge appen korrekt.

Af Rikke Lynge - 19. september 2020 kl. 08:55

I det seneste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ fortæller Linse sin veninde Didde, at hun prøver at finde en mand på Tinder. Hun gider ikke de der seriøse spørgsmål – faktisk vil hun bare gerne direkte til lagnerne.

– At bolle er ligesom at cykle eller svømme, man glemmer det aldrig. Jeg vil altid være en orkan på et lagen, selvom det er længe siden, fortæller Linse i det seneste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’.

LÆS OGSÅ: WUHU! Se de første klip fra ‘Gutterne på kutterne’

Cengiz har hjulpet sin svigermor med at lave en profil på Tinder, men det kniber med teknikken.

– Min frisør har hjulpet mig tre gange. Jeg kommer til at swipe den forkerte vej, fortæller Linse sin veninde Didde i programmet.

LÆS OGSÅ: UH! Linse og Didde afslører nye detaljer

Tinder i “gamle dage”

At Linse er kommet på Tinder kan ikke sammenlignes med den måde, som hun og Didde fik kontakt til fyrene i gamle dage på Bryggen.

– I gamle dage gik vi bare rundt på Bryggen, og så gik vi forbi et stilas og kiggede op og sagde “hej”, og tre dage efter kom vi sammen, fortæller Linse i programmet.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor bryder Daniel sammen efter Stines afgørelse

Linse søger en mand mellem 50 og 65 år, men hun forventer noget andet.

– Jeg gider ikke have en, der er alt for ung, og det ender det med alligevel, det ved jeg. Jeg vil faktisk gerne have en mand igen, og jeg kunne godt tænke mig at bolle, hvem vil ikke gerne bolle? Men det kan godt være, at jeg skal have nogle hormonpiller, for jeg er sgu blevet lidt tør, afslører Linse.

LÆS OGSÅ: Endnu en elskerinde står frem: Sådan gjorde Peter Madsen ved mig

Se klippet herunder, hvor Didde og Linse taler om at være på Tinder og se hele afsnittet af ‘Familien fra Bryggen’ på Viaplay.

Læs mere om