Linse om mormor-rollen: Jeg skal lære hende at bande - Her & Nu

Linse om mormor-rollen: Jeg skal lære hende at bande

Nu går der ikke længe før, at Linse bliver mormor – og hun glæder sig.

Af Emilie Holm Egebro - 5. februar 2016 kl. 20:50

I fredags havde ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Stephanie ‘Geggo’ Christiansen termin. Datteren har dog besluttet sig for at blive i maven lidt endnu, og den kommende mormor er ved at blive utålmodig.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo har født
– Nu må hun da gerne snart komme ud. Jeg glæder mig sådan til at blive mormor, og jeg er sikker på, at jeg bliver den bedste i verden. Jeg har jo godt nok ikke prøvet det før, men jeg har lyttet lidt til Mopper, så hun kan give mig nogle gode råd. Hun har jo altid været en fortrinlig mormor, siger Linse til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Man tager jo ting med sig fra én selv, og Mopper, Geggo og jeg er jo ret ens. Dog har Geggo et lidt andet hoved, end vi har. Vi kan godt leve med ikke at have styr på tingene, og det kan Geggo ikke. Så hun vil nok opdrage lidt anderledes – hun er også lidt mere borgerlig.
– Ja, men det er kun her i begyndelsen. Hun bliver træt af det senere, supplerer Mopper.
LÆS OGSÅ: Geggo jubler: Jeg fik min drømmefødsel
‘Vi skal nok få det hele ødelagt’
Selv om Linse og Mopper mener, at Geggo vil forsøge at opdrage datteren anstændigt, så har de bestemt tænkt sig at gøre, hvad de kan, for at spolere dette.
–  Vi skal nok få ødelagt. Vi skal nemlig lære hende at bande og gå i mærkeligt tøj, der ikke passer sammen. Hun skal prøve det hele. Jeg bliver sådan en mormor, der smiler, når de afleverer, og så skal jeg nok indlægge hende. Masser af slik, så hun kravler på væggene, når de henter hende, griner Linse.
– Og hvis hun tisser i bukserne, så siger vi bare: Du skal ud i blæsevejret, så bliver de tørre om lidt, fortsætter Mopper.
Se billederne fra onsdagens interview med Linse og Mopper øverst.
Se første afsnit af den spritnye sæson ‘Familien fra Bryggen’ på torsdag klokken 20:000 på TV3.
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Familien fra Bryggen’: Linse og Didde er på venindetur
LÆS OGSÅ: Husker du Linse prutte i narkose-tåge?
HOT NEWS: Her er navnet på Geggos datter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.