Linse om aftenens 'Bryggen'-afsnit: Jeg tudede! - Her & Nu

Linse om aftenens 'Bryggen'-afsnit: Jeg tudede!

Det var særlig hårdt for Linse at se sæsonens præmiereafsnit.

Af Emilie Holm Egebro - 22. august 2019 kl. 20:55

Tilbage i april mistede Linse sin 11-årige muskelhund, Cino, til kræften. Der var ingen tvivl om, at hun var i dyb sorg, men som et lille plaster på såret fik hun i juni en ny hund, lille Taki, som hun hentede i Grækenland.
– Det er mig en kææææmpe ære at kunne præsentere smukke, blide og meget fantastiske Taki. Jeg har adopteret ham fra @takisshelter. Der var bare noget helt specielt imellem os, da jeg besøgte ham og de andre snuder på shelteret, og jeg fløj hjem med ham lørdag aften. Som I kan se, er han trebenet, men det afholder ham ikke fra at hoppe og danse af glæde, lød det fra en glad Linse dengang.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg går aldrig i bad
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
Selvom hun er meget glad for Taki, betyder det dog ikke, at savnet til Cino er forsvundet. Derfor var det også særligt hårdt for hende at skulle se aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’, hvor den triste afsked med Cino blev vist på tv:
– Afsnittet er jo så sørgeligt, fordi man ser, at jeg skal sige farvel til Cino. Da jeg så afsnittet, begyndte jeg bare at tude. Jeg er ellers ikke en hyle-Marie, men er du vimmer! Jeg kom lige tilbage til den dag, da jeg så det. Det var så sørgeligt. Men han var færdig. Han var næsten 12 år og døde af kræft, så på den måde, var det jo helt naturligt, men stadigvæk er det jo bare så svært at miste en ven. Jeg mærker stadig savnet rigtig meget, og jeg har jo det kæmpe billede af ham, som man også ser i ‘Familien fra Bryggen’, så når jeg sidder hjemme i sofaen, kan jeg kigge lidt på det, når jeg bliver rigtig ked af det, fortæller Linse til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem
– Det er ikke mange gange, jeg har grædt, når jeg har set programmet. Det har været i forbindelse med Mopper og så nu med Cino. Ellers ser man mig ikke hyle. Det er kun, hvis nogen af mine nærmeste dør, fortsætter hun.
Se eller gense det triste klip med Cino herunder:

Se næste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn