Linse om Moppers begravelse: Måske ikke helt lovligt

Mopper sagde, at det sidste jeg måtte gøre var, at sætte hende i en kirke, fortæller Linse

Af Louise Vilsbøl - 25. november 2016 kl. 7:29

I går aftes åbnede Linse Kessler op for første gang, efter sin elskede mor, Moppers, død i mandags. Det skete i ‘Aftenshowet’ på DR1, hvor Linse var gæst. En af de ting, Linse kom ind på i interviewet, var Moppers begravelse.
At dømme efter alle de blomster og hilsner, der ligger foran Moppers hoveddør, så er interessen for at tage afsked med ikonet fra Bryggen massivt. Men folk må se langt efter en begravelse, fortalte Linse, som opfordrede folk til fortsat at bruge Moppers hoveddør.
LÆS OGSÅ: Se Moppers smukke afsked
Mopper var nemlig ikke troende, og hun har tidligere kaldt kirken for noget værre pjat, da hun udtrykte sin glæde over, at Alba ikke skulle døbes.
– Hun har sagt, at det sidste, jeg måtte gøre, var at sætte hende ind i en kirke, hvor folk græder over det, fortalte Linse i ‘Aftenshowet’ og fortsatte:
– Det bliver på vores måde, og vi holder det for os selv indtil bagefter. Det er ikke sikkert, at det er helt lovligt.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’ fortsætter
Afskeden bliver altså holdt helt i Moppers ånd og er for en gangs skyld ikke noget, de vil dele med hele Danmark, selvom Linse lagde vægt på i interviewet, at det hjalp hende igennem sorgen at se, hvor mange der elskede Mopper.
Man kan se eller gense TV3s hyldestprogram til Mopper i aften kl. 19.00 og i morgen lørdag fra kl. 14.30, hvor sæsonens sidste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ sendes umiddelbart efter.
LÆS OGSÅ: De 10 bedste klip med Mopper
LÆS OGSÅ: Didde om Moppers død: Vi har mistet en kæmpe personlighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.