Det har Linse fået lavet i Litauen - Her & Nu

Det har Linse fået lavet i Litauen

‘Familien fra Bryggen’-stjernen afslører nu, hvilken operation hun fik foretaget i Litauen i sidste uge.

Af Emilie Holm Egebro - 5. september 2017 kl. 15:20

I sidste uge afslørede Linse, at hun var på vej til Litauen for at få lavet et kirurgisk indgreb. Hun var dog meget hemmelighedsfuld omkring, hvad det var, hun skulle have foretaget.
– Et meget stort ønske skal til at gå i opfyldelse. Jeg har i mange år ‘betalt’ prisen for min egen dumhed, men nu lykkes det at rette op, skrev Linse på sin Facebook-side.
Nu afslører Linse dog overfor Realityportalen.dk, hvorfor hun var under kniven:
– Min overlæbe var jo simpelthen så grim og høj, så den har jeg fået lavet mindre. Min overlæbe var i gamle dage meget smal, så jeg fik for mange år siden sprøjtet rigtig meget ind i læberne. Desværre blev det ret grimt, og så fik jeg skåret op øverst for at hive læben lidt ud og gøre den større. Men så ville jeg have det gjort igen og igen, og så endte det med, at den blev alt for bred, forklarer Linse og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
– Så i Litauen er overlæben blevet skåret op inde ved munden, noget af den blev taget ud og derefter syet sammen. Lige nu er den ret hævet, men når der så er gået en måned eller to, skulle min overlæbe gerne blive væsentlig smallere, end den er nu.
Se billederne øverst i galleriet af Linse.
LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Lysten er væk hos Linse: Ingen sex i over et år
LÆS OGSÅ: Linse på barrikaderne: Til kamp for mishandlede dyr
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.