Linse afslører: Her er mit næste store projekt - Her & Nu

Linse afslører: Her er mit næste store projekt

Linse er en entreprenant kvinde, og hun ved allerede, hvad hendes næste virksomhed skal være for én.

Af Lykke Buhl - 10. oktober 2020 kl. 18:55

Da Realityportalen i slutningen af september var til lanceringen af Linses nye parfume, der er dedikeret til Alba, afslørede Linse, at hun har store planer om at gå endnu længere af netop den vej.

– Jeg tror måske, jeg åbner et lille parfumeri til næste år! Havde det nu været den gamle Linse, så havde hun åbnet det i morgen, men det gør hun ikke, hun bruger hovedet og tænker sig om. Til næste år, hvis tingene ser ud som om, at det kan blive rigtig godt, så bliver det sådan, røbede Linse.

Herunder kan du se Linse til lanceringen af hendes nye parfume

LÆS OGSÅ: Linse har adopteret endnu en trebenet hund

Mange parfume-planer

Linse har da også allerede rigeligt at se til med sine tre nuværende virksomheder, nemlig webshoppen All Dogs Are Angels, som er en velgørenhedsfond, hvor overskuddet går til nødstedte hunde, samt webshoppen CheapShit, der sælger billige ting og sager. Derudover har Linse også det veganske skønhedsmærke Lenina Coleman.

– Jeg har de tre shops, og det er dem, jeg beholder. Der skal ikke ske nye ting, der skal kun ske nogle nye ting med de tre shops, forklarer Linse, der derfor afventer lidt med at åbne sit eget parfumeri også.

LÆS OGSÅ: Med i ‘Vild med dans’: Kunne ikke forestille mig noget værre

Dog har hun lagt store planer for de næste parfumer, der skal laves under Lenina Coleman-mærket. Den nyeste tilføjelse til kollektionen var parfumen dedikeret til Alba, og nu hvor Linse er blevet mormor for anden gang, så skal Geggo og Cengiz’ lille Sia selvfølgelig også have sin egen parfume en dag – muligvis produceret på eget parfumeri.

– Det er jeg sikker på, at hun skal! Men der skal vi igen over i en sød duft. Næste gang kommer der ikke en sød duft, jeg prøver sådan at gøre det lidt ud i verdenshjørnerne, du ved – den første er en meget ren duft, ligesom skyllemiddel-agtigt, så er vi helt ovre i den anden grøft nu med Alba-parfumen, som er meget sød og krydret, næste gang så skal vi her herop, næste gang derned. Og når vi er i den søde ende igen, så kunne det meget vel være, der var en, der skulle hedde Sia, forklarer Linse.

Herunder kan du se videoen, hvor Linse blandt andet fortæller om sine fremtidsplaner og hvordan, hun har været mærket af corona-krisen som virksomhedsejer

LÆS OGSÅ: 40 år med ‘Matador’: Husker du første møde med Korsbæk?

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er blevet førtidspensionist

Læs mere om