Linse Kessler tjener millioner: Nu udgiver hun endnu en bog - Her & Nu

Linse Kessler tjener millioner: Nu udgiver hun endnu en bog

‘Familien fra Bryggen’-stjernen er til oktober klar med sin fjerde bog.

Af Nikolaj Vraa - 25. maj 2019 kl. 08:55

I slutningen af oktober udkommer Linse Kessler med sin fjerde bog. Og sælger den lige så godt som de tre foregående, så udløser den en rund million kroner i fortjeneste til ‘Familien fra Bryggen’-stjernen.
Ifølge Politikens Forlag har ‘Jeg gør, hvad jeg vil’, ‘Slap dog af’ og ‘Mopper og mig’ solgt over 130.000 eksemplarer tilsammen.
LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler: Derfor dropper vi stort samarbejde

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha gerne vil ligne Linse.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Derfor droppede vi stor satsning
Bøgerne, der ligesom den nye er skrevet af Michael Holbek, tjener hun ifølge branchekilder cirka 25 kroner per styk på. Ifølge det regnestykke har hun indtil videre tjent 3,2 millioner kroner på sine bøger. Og hvis den fjerde bog kan præstere de samme salgstal, så kan der altså lægges lige over en million kroner til den fortjeneste.
Den nye bog har fået titlen ‘Passion, mod og kærlighed’ og handler om tiden, der er gået siden Moppers død for to år siden. Om savnet af hende og drømmen om at flytte til Spanien, der endte som noget af et mareridt.
Hun kommer også ind på sit kærlighedsliv og indrømmer, at hvis hun finder en mand, så behøver han ikke ”flytte ind” hos hende.
Det har ikke været muligt at træffe Linse Kessler for en kommentar til denne artikel.
LÆS OGSÅ: Efter vild bryllupsfest: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’