Linse Kessler tæver Christopher

Både Christopher, Renée Toft Simonsen og Nelson Mandela må se sig slået af Linse Kessler, som er strøget direkte ind på toppen af bestsellerlisten over biografier.

Af Louise Vilsbøl - 4. november 2014 kl. 11:55

Det er ikke engang en uge siden, at Linse Kesslers bog ‘Linse – Jeg gør, hvad jeg vil’ kom i butikkerne. Men den har allerede solgt så godt, at den har indtaget førstepladsen på Bog & Idés bestsellerliste over biografier.
Og det er altså ikke hvem som helst, den seje bryggetøs har givet baghjul med sin bog. På andenpladsen ligger den erfarne forfatter og tidligere journalistiske lektor Tom Buk-Swienty, længere nede på listen finder man Christophers biografi, som også blev udgivet i sidste uge, Renée Toft Simonsens biografi, som ellers indtog førstepladsen i sidste uge, og Lise Nørgaards biografi, som er skrevet af Cecilie Frøkjær.
LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Tag en tur på Linse
Linse: Det havde jeg aldrig troet
Men alle de tunge drenge får og store personligheder får altså et godt lag litteratur-tæsk af Linse fra Bryggen. Og den store succes kommer i den grad bag på hende.
– DET her, havde jeg aldrig troet på ville/kunne ske, jeg er så pavestolt og taknemmelig, kæmpe tak til alle jer som har købt min bog, håber I hygger jer med min historie. Kære Michael Holbek (som har lavet bogen med mig). Du mangler i mit køkken, til kaffe, et par smøger og mange gode samtaler om livet, skriver Linse på facebook.

I skrivende stund har 250 fans kommenteret på statusopdateringen, alle er enten ved at læse bogen, vil købe den eller ønsker sig den til jul. Og alle, der har læst Linses biografi, er enige om en ting: Den er skide god!
LÆS OGSÅ: Derfor blev Linse enlig mor
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.