Linse Kessler under kniven igen: Jeg har betalt prisen for min dumhed

En stor drøm går nu i opfyldelse for den barmfagre Brygge-stjerne.

Af Louise Vilsbøl - 28. august 2017 kl. 14:59

Netop nu er Linse Kessler på vej til Litauen, hvor hun endnu engang skal under kniven og have lavet et kirurgisk indgreb. Sidste gang Linse lagde sig under kniven, var det for at få lavet sine bryster mindre, men den ellers så åbne reality-babe er anderledes hemmelighedsfuld denne gang.
– Et meget stort ønske skal til at gå i opfyldelse. Jeg har i mange år ‘betalt’ prisen for min egen dumhed, men nu lykkes det at rette op, skriver Linse på sin Facebook-side. Men selvom hun ikke fortæller så meget om operationen, så er der gode nyheder til de nysgerrige.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
– Jeg har mit tv-hold med selvfølgelig, så operationen kommer med i kommende sæson ‘Familien fra Bryggen’.
Spørgsmålet er, om der er tale om endnu en brystoperation, som skal gøre frontpartiet mindre, eller om der er andet ved sin krop, Linse fortryder at have fået lavet. Sikkert er det dog, at her er endnu en grund til at glæde sig til den nye sæson af programmet.
‘Familien fra Bryggen’ er tilbage på TV3 torsdag den 7. september kl. 20.00.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Lysten er væk hos Linse: Ingen sex i over et år

 
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan har jeg det med, at Cengiz har friet til Geggo
LÆS OGSÅ: Geggo om det store frieri: Jeg anede ikke, at Cengiz var så romantisk
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.