Linse: Jeg kan bedst lide at være på Bryggen

Det var en fed oplevelse at rejse ud i verden med Gustav, men Bryggen og hunden er ikke til at undvære.

Familien fra bryggen
Af Mikkeline Andersen - 26. november 2012 kl. 17:10

Ude godt, men hjemme bedst, siger man. Og den påstand kan Linse støtte fuldt op om, selvom det var en kæmpe oplevelse at opleve den store verden på tætteste hold i ‘Gustav og Linse på udebane’.
– Det har været rigtig fedt at rejse og opleve verden. Men jeg er ikke glad for at rejse, for jeg kan bedst lide at være på Bryggen. Og så er det heller ikke sjovt at forlade hunden. Men jeg ville dog ikke have været oplevelserne og mødet med menneskene foruden, siger Linse til Realityportalen.dk.

Linse har været glad for at være en del af ‘Gustav og Linse på udebane’. Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Gustav: Jeg er lykkelig
Gustav er godt opdraget
Linse er glad for, at det netop blev Gustav hun skulle tilbringe tiden sammen med under optagelserne. Det har nemlig været en fornøjelse at rejse med ham.
– Det var dejligt at rejse med ham. Aldersforskellen er stor, og nogle gange kunne jeg godt blive irriteret på ham, men langt fra så jeg tænkte, at nu gider jeg ikke mere. Den fritid vi havde brugte vi også sammen, så det viser jo klart, at vi ikke blev trætte af hinanden, slår hun fast.
Og selvom man enten kan hade eller elske Gustav, når man ser ham på TV, så er der mere under overfladen.
– Der er også en anden side, hvor han er en sød, lille dreng. Han er godt opdraget og en rigtig gentleman, der altid roser ens påklædning og sådan – selvom jeg ikke altid er så god til at klæde mig. Det er så sødt, selvom han fyrer den af til alle, griner Linse.
LÆS OGSÅ: Linse smider Gustav i vandet
Vietnam imponerede
På det personlige plan giver det meget for alle mennesker at opleve forskellige lande og kulturer – så det er selvfølgelig ikke anderledes for Linse fra Bryggen.

Linse var meget imponeret af turen til Vietnam. (Foto: TV3)


– Jeg har fået rigtig meget ud af det. Jeg fik virkelig øjnene åbnet op. Jeg er ikke fordomsfuld, men alligevel havde jeg en opfattelse af, at alle med skæve øjne er ens. Men i Vietnam fandt jeg ud af, at det ikke er sandt. Vietnameserne er et meget stolt folkefærd, fortæller hun og understreger, at der absolut intet negativt er i hendes forudindtagelser.
Og begejstringen for Gustav og Linse på udebane er ikke til at tage fejl af. Det har helt klart været en fantastisk oplevelse, og derfor kan hun ikke nævne en ting, der har været det bedste. Derimod har en ting dog været en knap så positiv en oplevelse.
– Det værste var at dykke med hajer – men ikke det at dykke med dem, men derimod at opleve, hvor bange jeg blev, da jeg kom under vandet. Men jeg klarede det!
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.