Linse: Jeg elsker Sanne Salomonsen og Linda P.

Selvom man er selveste Linse Kessler og er et idol for mange, så ser Brygge- dronningen enormt meget op til Sanne Salomonsen og Linda P.

Linse Kessler 'Familien fra Bryggen'
Af Marlene Juhl Skovgård - 6. maj 2013 kl. 9:02

Selvom selvtilliden absolut ikke fejler noget hos Linse, så er der specielt to damer, som hun virkelig beundrer.
– Jeg elsker virkelig Sanne Salomonsen. Hun er mit store idol! Og Linda P. er bare pisse sjov, fortæller Linse til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Linse har fået ulovlig veninde-tatovering
Linse bliver star- strucked
Linse er efterhånden blevet en meget kendt dame og er vant til opmærksomhed, alligevel blev Brygge- dronningen noget mundlam ved sit første møde med Sanne Salomonsen:
– Jeg blev total teenager-agtig. Det var virkelig stort for mig. Jeg var så meget fan, at jeg ikke vidste, hvad jeg skulle sige. Jeg blev helt genert, men med tiden kom jeg over det, forklarer reality-dronningen.
Men det er ikke kun Sanne, som kan få Linse til at blive helt rundt på gulvet.
– Sådan som jeg havde det med Sanne, har jeg det også med Linda P. Og hende har jeg endda meget at gøre med. Jeg bliver helt flov i hendes selskab. Så prøver jeg at være sjov, men så er Linda P. bare sjovere, og så er jeg ikke sjov alligevel i forhold til hende, griner Linse og fortsætter:
– Jeg bliver helt akavet.
LÆS OGSÅ: Linse: Jeg skal have min plads
Sanne minder om mig
Sanne Salomonsen har alle dage betydet meget for Linse, og nu har de to damer faktisk en del at gøre med hinanden.
– Jeg er jo vokset op med Sannes musik. Hun er mega fed og synger vidunderligt. Hun er bare så dejlig, og så er hun bare så smuk, og hun bliver faktisk smukkere med alderen, lyder det beundrende fra Linse.
Men det er ikke kun kærligheden til musikken de to markante damer deler:
– Vi minder faktisk lidt om hinanden. Sanne er også enorm dyrevenlig, og Sanne og jeg er blevet rigtig gode venner igennem vores fælles interesse for hunde.
LÆS OGSÅ: Linse står bag TV2-værts nye tatovering
Jeg er jo bare Linse
Der er ingen tvivl om, at Sanne Salomonsen og Linda P. bestemt har en særlig plads i Linses hjerte.
– Jeg har virkelig stor respekt for deres talenter. Jeg kan jo ikke noget selv, som sådan. Jeg er jo bare god til at være Linse. Jeg “janter” måske mig selv og er mægtig god til det, fortæller Linse og fortsætter:
– Linda P. er pisse sjov og skide dygtig til at synge og lave musik, og Sanne synger som en drøm, og så er jeg bare Linse. Jeg føler mig lidt underdanig i forhold til Linda P. og Sanne, men det er kun sundt for sådan en som mig, slutter Linse.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.