Linse i chok: Hvem har slået min kammerat ihjel?

Linses bedste ven er i dag afgået ved døden.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. januar 2017 kl. 12:55

– HVEM HAR SLÅET MIN BEDSTE KAMMERAT IHJEL, spørger Linse rasende på Facebook?
– I dag er min elskede og bedste kammerat gået bort, han blev skudt lørdag aften i sit hjem. Gerningsmand/mænd havde ikke nosserne til at komme face to face, nææ, kujonen/erne skød igennem vinduerne og ind, min ven havde ikke en chance for at forsvare sig, skriver Linse og fortsætter:
– Mine varmeste tanker går til din familie, datter, Trine, kammerater og veninder. Min kære, modige, store, flotte fantastiske bedste ven, rigtig god rejse, jeg er med dig i sjæl, og vi ses igen, men ikk’ endnu. Onkel Jurgen forever friend.
Hvis du ved noget, kontakt venligst Københavns Politi på telefon 33 14 14 48.

LÆS OGSÅ: Linse om Moppers begravelse: Måske ikke helt lovligt
LÆS OGSÅ: Linse: Hold nu kæft, hvor vi savner Mopper
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.