Linse: Hold nu kæft, hvor vi savner Mopper

Savnet af det ældste medlem af ‘Familien fra Bryggen’ er ekstra stort i denne juletid.

Af Jonas Sand - 22. december 2016 kl. 17:55

‘Familien fra Bryggen’ mistede tidligere i år et kært medlem, da Ann Patricia ‘Mopper’ Christiansen sov stille ind efter kort tids sygdom. Og savnet af familiens ældste medlem er ekstra stort i denne juletid. Det var især tydeligt, da hele familien var på julegaveindkøb sammen i går. Det fortæller Linse i en video på Facebook.
– Det var skide hyggeligt og dejligt, men vi mangler godt nok en, og hold kæft, hvor jeg savner min mor – og de andre savner hende også. Det er så mærkeligt, at vi ikke skal købe gaver til hende, for vi bliver ved med at finde nogle ting, som hun vil blive rigtig glad for. Men hun er her ikke, så vi kan ikke købe dem til hende, siger hun blandt andet i videoen.
LÆS OGSÅ: Karen Thisted efter angreb på Mopper: Jeg har ikke fortrudt
‘Familien fra Bryggen’-stjernen fortæller også, at Mopper heldigvis ikke var specielt glad for jul, og derfor bliver Linse ikke hele tiden mindet om sin mor. Alligevel sender hun hende ofte en tanke.
– Men i de her dage – den 21., 22., 23. og sådan noget – der spillede Mopper og jeg altid meget kort, fordi der havde jeg ikke så travlt med at fare rundt. Det har jeg så nu, men det har jeg gjort helt med vilje, så jeg ikke tænker på det, fortsætter hun i videoen.
Herunder kan du se videoen, som Linse Kessler har delt på Facebook:

LÆS OGSÅ: TV3: Mopper elskede at være “Mopper”
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’ fortsætter uden Mopper
LÆS OGSÅ: Linse: Mopper vil ikke have, at vi græder
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.