Linse har ikke tid til en kæreste

For tiden har Linse ikke meget tid til at finde en kæreste – men hun er helt bevidst om, hvad hun går efter ved en fyr.

Af Mikkeline Andersen - 2. december 2012 kl. 13:11

Der er fart over feltet for Linse, der har gang i så mange projekter, at der ikke er tid til at finde den store kærlighed.
– Der sker ikke noget (red, på kærlighedsfronten). Men når min forretning er kommet godt igang, og optagelserne til ‘Familien fra Bryggen’ er slut, skal jeg måske ud at finde en, fortæller hun til Realityportalen  og uddyber, at hun efter bruddet med kæresten har haft set en fyr, men tiden er der ikke længere.
LÆS OGSÅ: Linse: Jeg kan bedst lide at være på Bryggen
Drømmefyren skal se dejlig ud
Hvis en fyr skal score Linse, så skal der både være styr på det indre og det ydre.
– Han skal se dejlig ud. Og så skal han kunne acceptere mig og ikke være jaloux over, at jeg er kendt. Når folk stopper mig for at sige hej, bliver jeg sjældent irriteret – for alle er så glade og flinke, forklarer hun og fortsætter
– Han skal være højere end mig, hvilket er over 1,81 meter. Han skal veje over 100 kilo og må gerne være en smule muskuløs. Og så behøver han ikke have tattoos, for det kan han altid få i min forretning – men han skal have pæne tænder og mund, slår hun fast overfor Realityportalen.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.