Linse har fået ny tatto

Den storbarmede Brygge-pige har fået endnu en tatovering. Se den her.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. december 2012 kl. 9:58

Linse har fået sig en spritny tatovering på overarmen. Og hun er ellevild.

Sådan ser Linses nye tatovering ud, den mangler dog stadig noget tekst. (Foto: Privat)


-Så er min Tatovør startet på min venstre arm 🙂 Jeg elsker min nye fine globus, næste uge skal der skrives en lækker tekst i en bue over globus 🙂 Og så er det ellers derud af med resten af armen. Imorgen skal min elskede bror i kamp… Sommerfugle i min mave.. 5 tøser afsted imorgen eftermiddag mod Herning, Didde, Mopper, Geggo, Agge (Geggos veninde) og så mig 🙂 Vi glæder os. Nu skal jeg på optagelse, og så i Shoppen bagefter 🙂 I ønskes en dejlig fredag allesammen. Knuser, skriver Linse på sin Facebook.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.