Derfor flytter Linse fra Moppers lejlighed

Linse er nødt til at flytte fra Moppers lejlighed, selvom hun helst var blevet.

Af Rikke Lynge - 14. maj 2021 kl. 14:55

Linse har besluttet at flytte fra sin mors stuelejlighed på Bryggen, da hunden Torben er meget påvirket af lydene fra lejligheden, men hun har svært ved at sige det til veninden Didde, da Linse har flyttet meget på det seneste.

– Han (Torben red.) kan høre, hvis nogen taber en knappenål, og det er så synd for ham, for han stresser op hver eneste gang. Jeg havde ellers lovet mig selv, at nu behøvede vi ikke flytte længere, men jeg kan ikke byde ham et liv her, fortæller Linse i det seneste afsnit af ‘Familien fra Bryggen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Linse er ikke på talefod: Det er svært

Linse har derfor besluttet at flytte til en ny lejlighed på tredje sal, og hun siger derfor farvel til alle minderne i Moppers lejlighed. Det bliver dog ikke uden udfordringer, for Linses hunde har kun tre ben, og særligt Torben bliver udfordret af de mange trapper.

– Jeg har sagt til Niller, at han må sy en taske til ham (Torben red.), fortæller Linse, der er træt af at skulle flytte igen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz uenige om flere børn

– Stakkels lille Torben han har allerede haft fire hjem – heldigvis med samme ejer, men jeg flytter jo for Torbens skyld, fortæller Linse.

Se klippet herunder og se hele afsnittet på Viaplay.

LÆS OGSÅ: ØV: Elsket program lukker og slukker

Læs mere om