Linse er klar med nyt tv-program

I slutningen af august er Linse klar med et nyt tv-program.

Af Rikke Lynge - 11. august 2020 kl. 8:52

Linse er kendt for meget andet tv end ‘Familien fra Bryggen’. Hun har blandt andet lavet ‘Gustav og Linse på udebane’, ‘Costa del Linse’ og ‘Linses dyreSquad’. Nu er hun klar med endnu et nyt program – denne gang med veninden Didde, der også medvirker i ‘Familien fra Bryggen’.

– Endelig kommer det, jeg har sådan glædet mig til at vise jer noget helt nyt, skriver Linse på Instagram om det nye program.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Familien fra Bryggen’-Didde har fået en kæreste

Det nye program hedder ‘LINSES DANMARK’, og Linse beroliger om, at det ikke bliver en afløser for ‘Familien fra Bryggen’.

– I ‘LINSE’s DANMARK’ har jeg snuppet Didde med ud i vores dejlige DK, vi er ude for at møde og mærke danskeren i forskellige hjørner af landet. Programmet byder på rigtig meget glæde, fantastiske mennesker (som vi aldrig glemmer), fede oplevelser og en nærhed, som vi har nydt i fulde drag, skriver Linse fortsat.

LÆS OGSÅ: Christiane udskyder indflytning

Programmet har premiere torsdag den 27. august kl. 20.00 på TV 3 og Viaplay.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Nyt program, LINSE’s DANMARK 😀 Endelig kommer det, jeg har sådan glædet mig til at vise jer noget helt nyt 😀 Ingen panik, Familien fra bryggen løber ingen steder ❤️ I ‘LINSE’s DANMARK’, har jeg snuppet Didde med ud i vores dejlige DK, vi er ude for at MØDE & MÆRKE Danskeren, i forskellige hjørner af Landet 🇩🇰 Programmet byder på RIGTIG meget glæde, fantastiske mennesker (som vi aldrig glemmer) fede oplevelser og en nærhed, som vi har nydt i fulde drag. Alle aldre kan se med, og jeg kan 100% love, at det blir morsomt og skønt at se med ❤️ Premiere Torsdag D. 27 August kl 20.00 😀 På TV 3 og Viaplay. #linsesdanmark #tv3 #viaplay #metronomeproduction #viglæderossåmeget

Et opslag delt af Linse Kessler (@linsekesslerofficiel) den

LÆS OGSÅ: SE BILLEDER OG VIDEO: Reality-deltagere overrasker på fodboldbanen

LÆS OGSÅ: Remee frygter vild fangruppe

Læs mere om