Linse: Jeg elsker livet på Bryggen

Harr Linse skiftet bylivet ud med landlige omgivelser? Få svaret og Moppers dom her.

Af Mikkeline Andersen - 5. september 2014 kl. 8:51

I premiereafsnittet på ‘Familien fra Bryggen’ afslørede Linse sine planer om at skifte livet på Bryggen ud med mere natur og mindre bilos. Men selvom det er noget tid siden, at afsnittet blev optaget, så bor hun stadig på Bryggen.
– Jeg ved ikke, om jeg vil flytte. Hvis jeg skulle, ville det være for at få mere fred og ro, men jeg ved ikke, om det er det rigtige at gøre, fortæller Linse til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Linse får hadegave af Geggo
Minderne er på Bryggen
Når Linse går ned ad gaden eller en tur langs vandet, så møder hun gamle klassekammerater og venner. Det betyder meget for hende.
– Jeg elsker Bryggen. Mine venner bor her, der er tryghed og minder. Tryghed betyder meget for mig. Jeg er en stærk kvinde, men det er min familie og kærligheden til dyr, som gør mig stærk, siger hun.
Skal man tro Mopper, så flytter Linse ikke væk fra sit hjemsted på Bryggen, det er hun helt sikker på.
LÆS OGSÅ: Gustav: Jeg kunne godt date en på SU
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.