Linse: Bryggen er ikke god for Didde

Selvom Linse savner sin bedste veninde, så mener hun, at Didde har det bedst i Jylland.

Af Emilie Holm Egebro - 15. september 2016 kl. 19:30

I den nye sæson ‘Familien fra Bryggen’ får vi også denne gang en hel del at se til Didde, selvom hun stadig bor i Jylland. Den tidligere Bryggen-beboer er god til at komme til København på trods af den lange afsted, og selvom Linse savner at have veninden tæt på, så mener hun ikke, at Didde bør flytte tilbage:
– For Didde er Bryggen ikke god. Hun elsker at være her og elsker mig og sin mor. Men Bryggen trækker dårlig fortid med sig for Didde. Hun ryger ind i en dårlig rytme. Så det er rigtig godt, at hun bor, hvor hun gør, selvom det da er irriterende, at hun bor så langt væk. Men vi taler meget i telefon sammen, så det går heldigvis fint, siger Linse til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Didde og Linse taler sammen to gange om dagen
– Vi har det faktisk bedre sammen som veninder end nogensinde før. Og det skyldes også, at hun har det så godt i Jylland. Hun har fået et fast arbejde på genbrugsstationen, som hun elsker, og det havde hun ikke før. Der lænede hun sig meget op ad folk, og nu har hun selv taget førefanen, og det er bare rigtig godt – både for hende og mig.
Se billeder af veninderne øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Geggo: Derfor afslører vi ikke, hvad Mopper fejler
LÆS OGSÅ: Linse om Moppers sygdom: Didde har været en kæmpe støtte
LÆS OGSÅ: Linse og Diddes strandguide: Sådan bliver du en lækker bounty-bitch
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Familien fra Bryggen’: Linse og Didde er på venindetur

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.