Derfor blev Linse enlig mor: Geggos far var stiknarkoman

Bryggens dronning droppede Geggos far, der udviklede et massivt stofmisbrug.

Af Mikkeline Andersen - 27. oktober 2014 kl. 12:05

Der er smil på læben og humoristiske bemærkninger på stribe, når ‘Familien fra bryggen’ ruller over skærmen hver torsdag. Men ren idyl har livet ikke altid været for Bryggens dronning, Linse Christiansen.
I sin selvbiografi ‘Linse – jeg gør, hvad jeg vil’ fortæller Linse om forholdet til Stephanie Karma Christiansens far, det skriver BT. I bogen gør Linse det klart, at Geggo var et “uheld”, men fordi hun tidligere havde fået en abort, valgte 24-årige Linse at beholde barnet. Forholdet til faderen Sonny holdt dog kun til kort efter Geggos fødsel, da Linse fik nok af hans hashmisbrug.
LÆS OGSÅ: Geggo er gået i stram træning
Døden nær
Linse klarede jobbet som alenemor godt. Sonnys misbrug udviklede sig knap så godt.
– Sonny gik fra hash til kokain, og til sidst røg han desværre på heroin og blev stiknarkoman. Det var vanskeligt at forholde sig til, siger hun i bogen.
Linse valgte at beskytte sin datter for faderens misbrug, for Geggo skulle ikke se sin far fikse, fortæller hun i bogen. Da Geggo var 11 år, kontaktede Sonnys mor Linse og fortalte, at Sonny havde taget en overdosis og var ved at dø på hospitalet.
Linse og Geggo besøgte ham på hospitalet og tog afsked med ham. Overdosissen tog dog ikke livet af Geggos far, der i dag er stoffri og bor i Thailand med sin nye kone.
‘Linse – jeg gør, hvad jeg vil’ er skrevet i samarbejde med Michael Holbek, og bogen udkommer torsdag den 30. oktober.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo har fået ny kæreste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser