Linse bekræfter: 'Familien fra Bryggen' fortsætter uden Mopper

Linse Kessler bekræfter, at TV3-serien fortsætter – og viser seerne et lille smugkig på sæsonen.

Af Jonas Sand - 27. december 2016 kl. 8:55

I ti sæsoner har ‘Familien fra Bryggen’ for alvor erobret seernes hjerter, men tidligere i år mistede familien en kært medlem, da Ann Patricia ‘Mopper’ Christiansen mistede livet efter kort tids sygdom.
Siden har seriens fans været i tvivl om, hvorvidt der kom endnu en sæson af den populære TV3-serie. Realityportalen.dk kunne dog allerede efter sæsonafslutningen tilbage i november afsløre, at den folkekære familie havde underskrevet nye kontrakter og ville vende tilbage i det nye år – og nu bekræfter Linse Kessler de oplysninger.
TAG TESTEN: Hvilken ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er du?
– Vores program handler jo om OS som en FAMILIE, og I alle familier er der desværre nogen, som går bort, og der er nogen, der bliver født. Og vi er jo som alle andre familier (ca), og derfor har vi besluttet, at vi rigtig gerne vil fortsætte med at lave det, vi elsker – nemlig ‘Familien fra Bryggen’. Såååååå, til alle jer vores dejlige seere, der kommer da selvfølgelig en ny sæson, som bliver nummer 11 i rækken, skriver hun på Facebook.
Herunder kan få et lille smugkig på den nye sæson:

LÆS OGSÅ: Linse: Hold nu kæft, hvor vi savner Mopper
LÆS OGSÅ: TV3: Mopper elskede at være “Mopper”
LÆS OGSÅ: Karen Thisted efter angreb på Mopper: Jeg har ikke fortrudt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.