Linse afslører trick fra sin tid i Vestre Fængsel

Fængselstricket har ‘Familien fra Bryggen’-stjernen haft gavn af flere gange siden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. september 2020 kl. 09:56

Linse, Didde, Alba, Cengiz og Geggo er taget på campingferie, og sommeraftenerne er selvfølgelig lig med grillaftenener. I gamle dage ville Linse til enhver tid sige ja til en god grillpølse, men efter hun for cirka halvandet år siden valgte en helt ny livsstil og blev veganer, er der noget andet på ‘Bryggen’-babens grillmenu.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

Derfor er der også købt majs ind, og måden Linse vælger at tilberede grønsagerne på, kommer lidt bag på de andre ‘Familien fra Bryggen’-medlemmer. For 54-årige Linse bruger samme fremgangsmåde, som de gange hun afsonede sine domme i Vestre Fængsel.

LÆS OGSÅ: Türker anklaget for voldtægt: Jeg er i chok

Grillhygge hos ‘Familien fra Bryggen’-stjernerne. (Foto: TV3)

– I gamle dage spiste jeg røde pølser, da jeg sad på Vestre. Og dem puttede jeg bare ned i elkogeren, for jeg kunne jo godt koge dem dér. Man kunne jo godt købe pølser hos købmanden på Vestre, men du kunne jo ikke købe gryder og blus og alt muligt med ind til din lille celle. Så derfor er det bare ned i el-kogeren med dem, forklarer Linse og tilføjer:

– Du kan jo koge alt i en elkoger!

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-stjerne i smertehelvede grundet fejloperation

Cengiz havde dog allerede hørt om, at man kan koge sine æg i en elkoger. Men han er alligevel overrasket, da Linse formår at få op til flere halve majskolber ned i kedlen. Selv kæmper han lidt med at få gang i engangsgrillen, så pølserne kan blive klare.

LÆS OGSÅ: Teitur udtaler sig om Jonass’ kæreste

I klippet kan du se, hvordan familiens grillaften forløber. Se hele afsnittet på Viaplay og den 10. september klokken 20.00 på TV3.