Linse afslører: Skuffet over salg - Her & Nu

Linse afslører: Skuffet over salg

Linses veganske hudplejeserie har ikke solgt lige så godt, som hun havde håbet på.

Af Lykke Buhl - 13. juni 2020 kl. 14:48

Linse Kessler skiftede navn til Lenina Coleman i juli sidste år. Det gjorde hun som en hyldest til Mopper, der havde Coleman som pigenavn, og fordi Linse skulle bruge et navn til den veganske hudplejeserie, hun var ved at få produceret.

Produkterne, der er veganske renseservietter, forskellige cremer og en parfume, var en stor ære for Linse at få ud. Ikke mindst jublede hun, da Matas-kæden tog hendes produkter ind i butikkerne i februar måned i år.

LÆS OGSÅ: UHH! Geggo afslører kønnet

Skuffende salg

Men desværre er salget af Lenina Coleman-produkterne ikke gået helt lige så godt, som Linse havde håbet.

– Jeg troede, jeg bare ville sælge derudaf, fordi jeg er jo Linse. Så ville jeg have en kæmpe fordel i forhold til andre nye i den branche. Men det har jeg vidst også. Jeg har en fordel, fordi jeg sælger hver dag, forklarer Linse til Moster Niller i det næstsidste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’, og Moster Niller giver hende ret.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører faren til sit kommende barn

Store fremtidsplaner

Selvom salget ikke er eksploderet helt lige så vildt, som Linse havde håbet, så vil hun ikke klage, for hun har indset, at den slags bare tager tid.

– Lenina Coleman er en succes. Det vælter ikke ind med milioner, men det sælger rigtig godt, og jeg er rigtig glad, og jeg tror også, når jeg skal tjene millioner, så skal jeg have rigtigt mange flere varer på hylderne, forklarer Linse og uddyber, at det netop er planen:

– Jeg glæder mig rigtig meget til, at der kommer flere varer på hylderne. Jeg har fem forskellige produkter nu, og det jeg gerne vil i fremtiden, det er, at jeg godt vil have parfume med tilhørende deo, det vil jeg gerne lave nogle stykker af – mange stykker af, griner hun.

LÆS OGSÅ: Sandheden om Jonass og Anne: Sådan går det i dag

Herunder kan du se klippet, hvor Linse fortæller om sit salg til Moster Niller

Hele det næstsidste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ kan ses på Viaplay.

LÆS OGSÅ: UH! Anna og Oliver glæder sig til at blive forældre

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne er blevet indlagt

Læs mere om