Linse afslører: Sender sms'er til Mopper

Linse Kessler tænker ofte på sin mor, som hun mistede for to og et halvt år siden.

Af Nikolaj Vraa - 29. juli 2019 kl. 7:25

HER&NU kunne tidligere i år fortælle, at Linse Kessler var i fuld gang med arbejdet på sin fjerde bog, der ligesom de tidligere skulle skrives med forfatteren Michael Holbek.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Linse overrasker: Skifter navn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Natascha Linea fortæller, at hun gerne vil have samme bryster som Linse.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tjener millioner: Nu udgiver hun endnu en bog
I den kommende bog, der har fået titlen ‘Jeg bliver ældre og det gør ikk’ noget’, fortæller Linse ærligt om tabet af sin mor, Mopper. Til november er det tre år siden, hun gik bort efter lang tids sygdom.
– Det sker stadig, når jeg kommer til at tænke på Mopper, at jeg må holde ind til siden i min bil. Så sidder jeg og tudbrøler. Andre gange har jeg sladder, jeg skal fortælle hende, og sender sms’er op i himlen, fortæller Linse i bogen.
‘Jeg bliver ældre og det gør ikk’ noget’ er skrevet af forfatteren Michael Holbek og udkommer i september.
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse, dejlig overraskelse og stort køb: Vild ‘Familien fra Bryggen’-sæson i vente