Linse afslører: Denne realitystjerne har gjort det bedst i 2015

Der er særligt én deltager, som har gjort indtryk på Linse Kessler.

Af Ritzau - 11. februar 2016 kl. 11:55

Der er også plads til en række nye ansigter i kampen om, at være den største danske realitystjerne. Brystbomben Linse Kessler er helt sikker på, at det er Gøtte fra ‘Robinson’, der har leveret det allerbedste tv for nylig.

Robinson Ekspeditionen

Gøtte og manden Stefan fik for alvor smagt på bagsiden af medaljen i forbindelse med deres deltagelse i ‘Robinson Ekspeditionen 2015’. (Foto: James Thisted)


– Hun var så meget sig selv, og det går jeg jo vildt ind for. Hun prøver ikke at være poleret, og det tager jeg hatten af for. Det var fantastisk tv, og vi sad simpelthen klistret til skærmen, siger hun.
Se ‘Paradise’-Patricks vilde tatovering
Fræk paradiso kan gå hele vejen
Imens peger flere paradisoer på, at Patrick Brylov, der deltog i Paradise Hotel sidste år, bliver den næste store stjerne, når han deltager i programmet igen i denne sæson.
– Jeg tror, at Patrick fra min sæson bliver den næste store. Han er virkelig god, og han har en stor fanskare. Jeg tror, at han kan blive rigtig stor, hvis han selv gider det, siger Kasper Henriksen, der deltog i Paradise Hotel sidste år.
Lykkelige Linse var med til fødslen: Geggo var så sej!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.