Linse afslører: Her er min mening om Diddes kæreste

‘Familien fra Bryggen’-stjernen har endelig mødt venindens kæreste og afslører nu, hvad hun mener om ham.

Af Emilie Holm Egebro - 24. september 2017 kl. 12:55

I starten af sommeren afslørede Didde Skjelmose fra ‘Familien fra Bryggen’, at hun har fundet sig en sød kæreste. 47-årige Sonny Bendiksen, som er producer på TV2-vejret og bosat i Nyborg.
Veninden Linse skulle derfor naturligvis godkende Sonny, hvilket måtte gøres over FaceTime, da det ikke var muligt med et rigtigt møde på grund af den lange afstand mellem bopælene.
– Han er fandeme sjov. Det kan være, vi kan dele ham. Det må jeg lige spørge hende om. Han er hvert fald 100 procent godkendt, selvom jeg kun har mødt ham på FaceTime indtil videre. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde ham rigtigt, fortalte Linse i juni.
SE BILLEDET: Diddes nye kæreste står frem
LÆS OGSÅ: Få hele historien om Geggos forlovelsesring
Senere på sommeren lykkedes det dog endelig Didde at vise Sonny rigtigt frem for Linse, som nu løfter sløret for, hvad hun mener om venindens nye fyr:
– Han virker rigtig sød, men han fylder også meget. Det gør Didde også, så der må larme meget, når de er sammen. Men han virker flink, fortæller Linse til Realityportalen.dk.
– Jeg er også glad for, at Didde har fået en kæreste, for hun er meget mere glad nu. Hun er god til at have en kæreste – det kan hun bedst lide. Der er jeg nok bedre til at være alene, tilføjer Linse og fortæller, at hun og Didde stadigvæk ringer meget sammen, selvom de bor i hver sin ende af landet.
Didde er også en hel del med i den nye sæson ‘Familien fra Bryggen’, som sendes torsdag klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Didde: Jeg har givet et blowjob for 57,5 og en pakke nougat-is
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Didde: Jeg gider ikke sex
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.