Linse afslører: Ingen sex i ni måneder

Der er ikke meget tid til mænd for Linse, der har en meget travl hverdag.

Famlien fra Bryggen
Af Jonas Sand - 26. marts 2015 kl. 8:55

Hver torsdag aften kan man opleve Linse, Mopper og Geggo i ‘Familien fra Bryggen’, og mens der er godt gang i kærlighedslivet hos sidstnævnte, så er det helt modsatte situation hos Linse.
– Der sker ikke en skid i mit kærlighedsliv. Der er helt dødt, og jeg har ikke fået sex i ni måneder, siger Linse til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Se Linses vilde forvandling
Prioriterer familien
Linse lægger ikke skjul på, at det bestemt ikke passer hende godt med den lange tørkeperiode. Men samtidigt fortæller hun også, at det er hendes eget valg.
– Jeg har simpelthen ikke tid til det. Jeg arbejder meget, og så har jeg valgt at prioritere min familie. Jeg skal være en god datter og se min mor uden for optagelserne, og Geggo og kæresten kommer også tit på besøg. Det skal der også være plads til, og familien kommer i første række, siger Linse og fortsætter:
– Vores optagelser er snart færdige, så håber jeg da på, at jeg lige kan finde en, som jeg kan duske et par gange om ugen, slutter en grinende Linse Kessler, der dog også fortæller, at hun drømmer om at møde den rette mand, som hun kan blive gammel med.
Se med hver torsdag på TV3 kl. 20:00.
LÆS OGSÅ: Så medtaget er Linse efter operationen
LÆS OGSÅ: Linse skal have lavet mindre bryster
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.