Linse afslører: Her er Fremtids-Peters afløser

Linse Kessler har fået sig en ny partner, når hun afholder sine talkshows – og det er et kendt ansigt, hun har fået med på projektet.

Af Jonas Sand - 10. oktober 2018 kl. 09:01

I de seneste sæsoner af ‘Familien fra Bryggen’ blev seerne flere gange præsenteret for Linse Kesslers samarbejdspartner, Peter Schjødt, som de fleste nok bedre kender som Fremtids-Peter. Men ham må seerne formentlig undvære, når den populære TV3-familie torsdag aften er tilbage med en ny sæson.
Peter stod blandt andet for en række ting omkring Linses populære talkshows, mens han også var med, da hun rykkede til Spanien for at starten et bed and breakfast op. I sommer afslørede begge parter dog over for Realityportalen, at Fremtids-Peter nu var blevet til Fortids-Peter.
– Vi har opsagt samarbejdet af forskellige årsager, men det er i al fordragelighed, og det passer mig rigtig fint at køre solo, fordi det er dét, jeg er bedst til. Jeg er, som jeg er. Jeg kan bedst lide at bestemme det hele selv.  Så skal jeg ikke spørge nogen: “Hvad synes du?”. Nu kan jeg gøre, hvad jeg vil, og mit bed and breakfast kører bedre end nogensinde, fortalte Linse dengang.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor hedder han Fremtids Peter
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Det opsagte samarbejde betyder dog ikke, at Linse nu kører helt solo. Til de talkshows, hun stadig holder, får hun nemlig hjælp fra et andet kendt ansigt. ‘Familien fra Bryggen’-stjernen har nemlig allieret sig med Ronni Garner, som hun tidligere har lavet flere sange med, og det samarbejde er hun godt tilfreds med.

Foto: Privat/Facebook


– De talkshows, jeg holder nu, de går bare skidegodt. Jeg har fået Ronni med. Han er blevet den nye Peter. Han er god. Det er virkelig godt, det han laver. Han har gjort sådan, at når jeg fortæller om nogle ting, så har han bedt mig om nogle billeder, som han kan vise imens – i stedet for, at jeg bare fortæller om det. Så kører han bare med billederne, så folk kan se, hvad jeg fortæller om, siger Linse, da Realityportalen taler med hende forud for den kommende sæson af ‘Familien fra Bryggen’.
– Det er skide-professionelt. Og jeg er bare slet ikke professionel, men det skal jeg heller ikke være. Jeg skal bare være mig til mine talkshows. Der er det meget fedt, at der lige bliver bakket op med sådan noget. Det er jo slet ikke noget dårligt om Peter, men derfor kan man jo godt sige, at Ronni gør det godt, slår Linse fast.
Du kan møde Linse Kessler og resten af ‘Familien fra Bryggen’, når serien er tilbage torsdag aften klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.
Linse Kessler og Ronni Garner har tidligere samarbejdet på flere musik-projekter. Det kan du se lidt af herunder:


LÆS OGSÅ: CHOK: Geggo tager røven på Linse
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid