Linse afslører: Har stadig noget af Mopper

Linse har vanen tro lidt svært ved at følge reglerne, men til gengæld har hun sin mor med sig.

Af Louise Vilsbøl - 20. maj 2021 kl. 12:05

I aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ skal Linse flytte fra Moppers lejlighed. Det er hårdere, end hun lige havde regnet med, og tårerne presser på, da hun skal sige det sidste farvel. Men før det er tid til farvel, er det tid til narrestreger med Didde.

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philine sammen igen

Selvom det ikke er tilladt, så har Linse nemlig gemt noget af Moppers aske, som hun tog fra, inden den blev spredt i England. Og her kommer Didde på en alletiders idé – noget af Mopper skal da blive tilbage i hendes gamle lejlighed.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i Bryggen

– Så skal hun spøge, du ved, hvordan hun kan være, stakkels dem, der skal bo her, lyder der fra Linse, inden hun sammen med Didde drysser lidt aske ud på gulvet og puster det ned mellem gulvbrædderne.

Det er en meget typisk Linse og Didde situation, som de også selv funderer lidt over efterfølgende, mens de konstaterer, at de egentlig arbejder ret godt sammen. Resten af Moppers aske tager Linse med sig videre ud i livet.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg savner at være i fængsel

– Jeg ved godt, man ikke må have aske fra døde personer, men jeg er bedøvende ligeglad, for det er så vigtigt for mig at have den her lille bid af min mor, så sådan er det, fastslår Linse.

Se det sjove klip herunder, og se med i ‘Familien fra Bryggen’ i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Anne P taler ud: Derfor kaldte jeg Lukas for en lille so