Linse afslører: Det skal ske med min lejlighed i Spanien

Nu løfter Linse sløret for, hvad planerne er med hendes lejlighed i Spanien.

Af Emilie Holm Egebro - 16. februar 2019 kl. 14:55

I november kunne Linse fortælle, at hun havde besluttet sig for at stoppe sit eventyr i Spanien. Savnet til hendes familien var for stort, så hun havde besluttet sig for at flytte permanent tilbage til Danmark. 
Hun ejer dog stadigvæk en lejlighed i Benalmádena ved Torremolinos i Spanien, som hun købte for at få større kapicitet på sit bed and breakfast fremfor selv at bo der sammen med feriegæsterne. Den får hun dog ikke brug for nu, hvor hun har tænkt at blive i København, men alligevel har hun beholdt den for nu:
LÆS OGSÅ: Åh åh! Jytte ødelægger det for Linse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse


LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde scorede sin chef på McDonalds
– Indtil videre beholder jeg min lejlighed i Spanien, men nu ser jeg lige. Jeg tror dog ikke, at jeg beholder den. For jeg er slet ikke forelsket i stedet mere, som jeg jo ellers var, da jeg tog afsted. Nu har jeg set, hvem de egentlig er dernede. For eksempel kom jeg gående en dag med Chino, og der kommer en dame kørende, hvor hendes bil så går i stå, og hun havde et barn på Albas alder siddende på bagsæddet, der sad og græd. Og så vælger damen så at slå barnet med et knytnæve. Og barnet skreg bare. Jeg tænkte: “Det her, det sker simpelthen ikke lige foran mig”. Sådan noget kan jeg slet ikke have, forklarer Linse til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz vil spise min moderkage
– I Spanien er de bare meget hårde ved deres børn. Selvfølgelig er der også gode mennesker dernede, men der er bare virkelig mange, der er hårde. Generelt får deres børn en på hovedet, og deres dyr får et los i røven. De er slet ikke søde mennesker, så det er slet ikke mit yndlingssted at være mere. Jeg vil kun derned igen engang imellem for at hjælpe dyrene.
Se ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Linse søger ugentlig duskegut: Sådan går jagten
LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!