Linse afslører barsk side af venskabet med Didde: Det er aldrig vist i ‘Bryggen’

Didde og Linse har været meget igennem som veninder, og noget af det har de ikke delt med omverden før nu.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. september 2021 kl. 20:55

Linse Kessler, 55, møder op til lørdagens helt store begivenhed, ‘Stjerne Boksning’, selvom hun for tiden har nok at se til. Udover flere tv-projekter har ‘Bryggen’-stjernen også en ny bog på vej.

Den 14. oktober udkommer ‘Møgkællinger har det sjovere’. Bogen går i dybden med Didde og Linses relation, og den kommer til at afsløre helt nye sider af deres venskab og deres fortid sammen.

Artiklen fortsættes under videoen…

LÆS OGSÅ: Nynne afslører: Vil gerne tilbage

– Der kommer en masse, man ikke ved om os to. Det kommer nok ikke som nogen surprise, men der er nogle hårde historier med, som vi ikke har haft i ‘Bryggen’ for eksempel, forklarer Linse.

Hun uddyber:

– Den skal læses. Der er skrald på, og Didde er meget ærlig omkring hendes fortid. For man ved jo rigtig meget om mig, men her kommer vi også tæt på Didde, og hvem hun egentlig er, og hvad hun har været igennem. Det bliver barsk læsning, men det bliver også rigtig sjovt.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager skal skilles

Linse og Didde har også haft deres ture som veninder, hvor de i perioder ikke har været på talefod.

– Men uvenskaberne fylder ikke i bogen. Der snakker vi bare om, hvorfor fanden ringer vi ikke bare til hinanden, når man kender hinanden så godt, så er det simpelthen for dumt. Men der har vi fundet en meget bedre løsning, og det er bare at lade være med at blive uvenner, siger Linse.

I dag ses de to ‘Bryggen’-veninder desværre ikke så ofte, som de gerne ville, da Didde bor i Vamdrup i Jylland.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Vi er kærester

Læs mere om