Linse åbner op om katastrofalt hussalg: Så meget har jeg tabt

Linse er som sædvanlig i strålende humør, selvom hun lige har tabt knap en halv million på at sælge sit hus i Dragør.

Af Lykke Buhl - 9. marts 2020 kl. 7:26

Lenina Coleman, bedst kendt som ‘Familien fra Bryggens’ storsmilende matriark, Linse Kessler, har fået solgt sit hus i Dragør, som hun satte til salg efter kun at have boet der i 100 dage.
– Det er blevet solgt. Det var faktisk en af de allerførste, der bød på det, der endte med at løbe med det. Der har været et par stykker, der har budt, men ham her var nummer to eller sådan noget, der bød. I går gik det definitivt igennem, og han har fået overdraget nøgler, fortalte en glad Linse til Realityportalen forud for weekenden.
LÆS OGSÅ: Har ‘Paradise’-babes haft sex… Med hinanden?

Taber næsten en halv million

Selv købte Linse huset tilbage i oktober uden de store betænkeligheder og uden at forhandle om prisen først. Derfor måtte hun af med 3.525.000 kroner for den 154 kvm store, gule villa, og de penge har hun desværre ikke fået igen, da hun fik solgt huset.
– Jeg satte det jo 300.000 ned helt til at starte med, så det har jeg jo altså mistet. Men det koster det at blive klog, og det har jeg ikke noget imod, fordi så kan jeg lære det, griner Linse, der dog ikke vil afsløre, hvad præcist huset blev solgt for.
Det kan man til gengæld se på ejendomsmæglerens hjemmeside, og her fremgår det, at huset blev solgt for 3.050.000 kroner, så Linse har altså tabt 175.000 kroner mere på salget, end hun først havde planlagt. Dermed har den kortvarige husdrøm altså kostet Linse 475.000 kroner i tab på salget.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne aflyser bryllup
På trods af det store tab, så er Linse stadig glad for at have fået solgt huset i Dragør, og nu er hun flyttet tilbage til “sit gamle hood”, som hun dog ikke vil bekræfte selvfølgelig er Bryggen.
– Det er dejligt! Det er sådan, du ved, en af mine bedrifter, jeg ikke er så stolt af, men på den anden side: Nu ved jeg med sikkerhed, at jeg skal ikke bo i hus, griner den barmfagre blondine og uddyber:
– Jeg tror heller ikke, jeg havde helt tænkt mig om. Fordi der skal altså laves noget på det hus, og det skal vedligeholdes, og der skal slås græs og rend mig i røven. Alt det der kan jeg jo slet ikke finde ud af, og det gider jeg heller ikke, griner hun.
LÆS OGSÅ: Fortvivl ikke: ‘Badehotellet’ vender tilbage
Derudover fortæller Linse, at hun nok også mest købte huset for andres skyld: Så barnebarnet Alba kunne få en trampolin og så hendes hunde kunne lege ude i haven. Men alle de goder kan man også sagtens finde på anden vis inde i byen.

Vil bruge penge anderledes

Og faktisk er der endnu en klar fordel ved at bo i lejlighed frem for hus, som Linse nu nyder godt af.
– Min lejlighed koster 5.900 om måneden med varme, så når man rigtigt gerne vil bygge Lenina Coleman – min skønheds-webshop – op, så er det lidt sjovere at have de penge at købe ind for og lege med og få nye produkter på hylderne i stedet for at sidde med kæmpe udgifter til terminer på et hus, fortæller Linse.
LÆS OGSÅ: CHOK! Ung mor ramt af hjerneblødning
LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico