Line Sofie om for tidlig fødsel: Jeg var møg lettet - Her & Nu

Line Sofie om for tidlig fødsel: Jeg var møg lettet

I december blev den tidligere paradiso mor til en lille datter – nu taler hun ud om fødslen.

Af Emilie Holm Egebro - 6. januar 2017 kl. 11:55

Den 16. december kom Line Sofie Hansens lille datter, Ellie, til verden. ‘Paradise’-vinderen havde ellers først termin et par uger efter, men da hun var til tjek på Hvidovre Hospital den 12. december, fik hun at vide, at det var tid til at sætte hende igang.
– Jeg blev fuldstændig målløs og begyndte rent faktisk at tude. Jeg kan tydeligt huske, at jordemoderen kiggede lidt sjovt på mig, fordi hun ikke kunne finde ud af, om jeg var glad eller ked af det, fortæller Line Sofie på sin blog og uddyber:
– Jeg forsikrede hende om, at jeg rent faktisk var glad og møg lettet over, at jeg skulle sættes igang. Det, der dog var overvældende for mig, var, at jeg allerede skulle sættes igang om onsdagen den 14. december. Vi havde altså lige to dage til at forberede os på, at Ellie snart ville komme.
LÆS OGSÅ: Line Sofie om tiden efter ‘Paradise’: Jeg fik en depression
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Jeg vil giftes
‘Ventetiden var den værste’
Da dagen for igangsættelsen kom, havde Line Sofie åbnet sig to centimeter forneden, så hun fik besked på at tage hjem og se, om der skete noget i løbet af de næste 24 timer. Det gjorde der dog desværre ikke, og en ny strategi måtte lægges.
– Vi mødte derfor op på fødemodtagelsen igen torsdag den 15. december, og jeg fik at vide, at jeg skulle tage nogle piller hver anden time, som skulle gøre, at jeg ville få veer. Det var næsten ventetiden, der var den værste! Dagen efter vågnede jeg klokken 6.30, og da jeg satte mig op, begyndte vandet at sive ud forneden, beskriver Line Sofie og fortsætter:
– Kort efter, mit vand var gået, startede mine veer, så jeg begyndte at tage tid på dem. Efter en time ringede vi til fødemodtagelsen med en status. Mit vand var klart, så det var godt. Mine veer var meget hyppige, og vi blev derfor enige om, at vi skulle komme ind på fødemodtagelsen, hvor vi var cirka klokken 8.30.
Line Sofie uddyber indtil videre ikke nærmere i forhold til den sidste del af fødslen. Ellie kommer dog til verden senere på dagen den 16. december 2016 med en kampvægt på 3202 gram.
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Derfor skal min mor ikke med til fødslen
Se det søde billede af Ellie nedenfor:


LÆS OGSÅ: Line Sofie afslører datterens navn
LÆS OGSÅ: Line Sofie: ‘Paradise’-forhold er dømt til at gå galt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.