Line Sofie slår fast: Jeg vil giftes!

Line Sofie slår fast: Jeg vil giftes!

Line Sofie og kæresten har været sammen i fire år, og nu vil hun snart godt tage det næste skridt.

Paradise hotel
Af Jonas Sand - 17. maj 2015 kl. 17:55

Det går rigtigt godt for Line Sofie. Den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager har et fint job ved et inkasso-firma, har en dejlig søn, og så har hun det rigtigt godt sammen med kæresten Chris. De to har det så godt, at Line Sofie snart gerne vil tage det skridtet videre.
– Jeg går egentligt bare og venter på at få en ring på min finger. Nu har vi været sammen i fire år, så det er ved at være tid til det. Jeg går og giver ham lidt hentydninger her og der, fortæller Line Sofie til Realityportalen.dk, da vi fangede hende til lanceringen af blogger-netværket Blog Splash.
– Jeg tror egentligt gerne, at han vil. Han skal nok bare lige over det der skræmmende stadie, men jeg håber, at han snart kommer i gang.
Line Sofie fortæller desuden, at parret i øjeblikket kigger på hus, som de gerne vil købe sammen. Men ringen på fingeren mangler hun altså stadig.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se billederne fra fredagens reality-fest
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.