Line Sofie om tiden efter 'Paradise': Jeg fik en depression

Efter sin medvirken i ‘Paradise Hotel’ var livet ikke let for Line Sofie.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 14. juni 2015 kl. 17:00

Selvom det for nogle er en drøm at være med i ‘Paradise Hotel’, så har det også sine konsekvenser, erkender Line Sofie Hansen på sin blog.
Tilbage i 2009 vandt Line Sofie 250.000 kroner i den femte udgave af programmet, og efter hjemkomsten til Danmark valgte hun at skifte tilværelsen i København ud med Aarhus og sin daværende ‘Paradise’-kæreste Jon Hoffmann. Det betød, at hun skulle starte et helt nyt liv op. En opgave, der ikke var let, fordi hun efter ‘Paradise Hotel’ var blevet et kendt ansigt.
– Det svære ved at blive et kendt ansigt er det med at finde venner. Jeg var utrolig bange for, at de kun ville være venner med mig, fordi jeg havde været i fjernsynet. Så jeg var meget påpasselig med, hvor meget jeg delte af mit privatliv, skriver Line Sofie på bloggen.
Line Sofie startede ikke på nogen uddannelse i Aarhus, og derfor skulle hun finde sine veninder og venner i byen. Det var ikke nemt, men det lykkedes hende.
Lykken varede ikke ved
Forholdet til paradisoens daværende kæreste holdt ikke. Efter bruddet valgte Line Sofie at blive boende i lejligheden, men det var ikke nemt.
– Der begyndte tingene at gå ned ad bakke. Jeg var pludselig meget alene, brugte mine weekender på byture, hvor jeg drak og drak og drak. Jeg havde på et tidspunkt ikke noget job, så jeg søgte hvad som helst, skriver hun.
Line Sofie fik et rengøringsjob på Skejby Sygehus, hvor hun fra tidlig morgen knoklede, så hun fik ondt i ryggen, skriver hun.
– Men jeg er faktisk rigtig glad for, at jeg tog jobbet. Jeg lærte rigtig mange ting om mig selv, da jeg gik meget alene i tomme rum, gjorde rent og vaskede gulve.
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Mine læsere hjælper mig
Fik en depression
Selvom Line Sofie havde fundet sig et arbejde. så vendte lykken ikke for hende. I en periode havde hun det så dårligt, at hun græd i bussen på vej til job. Der gik det op for den tidligere ‘Paradise’-vinder, at hun havde fået en depression.
– Hvor lille eller stor den var, har jeg ingen ide om, men det gjorde ondt indeni. Jeg havde ikke lyst til noget som helst. Jeg ville bare sove. Men det vidste jeg jo godt, at jeg ikke kunne, for hvem skulle så skaffe mig mad på bordet og penge til huslejen?
Efter en tid besluttede Line Sofie at flytte tilbage til København. Den beslutning er hun i dag meget glad for at have taget, for hun har genopbygget de gamle venskaber og startet sin egen familie.
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Jeg vil giftes
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.