Lykkelig Line Sofie jubler: Jeg er så stolt

For nyligt blev paradisoen mor for anden gang, og det viser sig, at storebror-Victor klarer den nye opgave over al forventning.

Paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 24. januar 2017 kl. 12:18

Den 16. december kom ‘Paradise’-baben Line Sofie Hansens lille datter Ellie til verden. I forvejen har hun og kæresten sønnen Victor på tre år, og parret var meget spændte på, hvordan han nu ville klare den nye rolle. Heldigvis er alt gået helt forrygende.
– Det har været noget af en start for Victor at blive storebror, og man må sige, at han er vokset med opgaven 110 procent. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at han ville stoppe med at bruge ble og sut – på en og samme tid, forklarer Line Sofie på sin blog og fortæller desuden, at sønnen også er stoppet med sine middagslure.

Line Sofie med sønnen Victor (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Line Sofie om tiden efter ‘Paradise’: Jeg fik en depression
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Jeg vil giftes
– Det er så flot, og vi er sindssyg stolte af ham. Han bruger dog stadigvæk ble om natten, men den process tager vi lige om nogle måneder. Så på halvanden måned er der sket utrolig mange ting for Victor. Han har klaret det hele skide godt og blæst sine forældre helt bagover.
LÆS OGSÅ: Line Sofie om for tidlig fødsel: Jeg var møg lettet
LÆS OGSÅ: Line Sofie i uventet fødselskomplikation
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.