Line og Michael lavede hemmelig aftale under 'Gift ved første blik'

Det er langt fra alt, man så i ‘Gift ved første blik’, da Line og Michael deltog, og det er der en god grund til

Af Louise Vilsbøl - 25. oktober 2018 kl. 8:59

Når snakken falder på ‘Gift ved første blik’, vil mange især huske Line Rask og Michael Hansen fra sæson 3. De var det unge, søde par, som valgte at blive sammen, og tre måneder efter programmet fik Michael tilbudt drømmejobbet i New York, så de tog endnu et kæmpe spring og kastede sig ud i et eventyr, hvor de kun havde hinanden.
Her tre år efter bor i de stadig i New York, hvor Michael arbejder som regnskabschef i Bjarke Ingels Group, Line arbejder i sømandskirken, og de har datteren Emma, som fylder to år til november. De bor i bydelen Brooklyn på 47. etage med udsigt over hele Manhattan til den ene side og Frihedsgudinden til den anden side.
Det fortæller værterne i en ny podcast fra Tue og Tonys TV-klub, de har nemlig besøgt parret, som ellers holder sig væk fra pressens søgelys, og der kom nogle sandheder på bordet under det besøg. Det var nemlig langt fra alt, man så på tv.
LÆS OGSÅ: ‘ Gift ved første blik’-Ulrik: Ane er dårlig i sengen
– Det er virkelig intenst. Det er bare fem uger, hvor man har pres på og skal sørge for at sige noget interessant og sørge for at give noget af sig selv, og det er bare ikke alt, man har lyst til at give. Og der har vi i hvert fald haft en meget fin aftale om, at vi siger ikke noget til kameraerne, som vi ikke er blevet enige om, og der er også nogle problematikker, vi ikke har valgt at dele med kameraet, for det har vi ikke haft behov for, fortæller Line og fortsætter:
– Vi synes måske ikke, at hele Danmark skal være en del af nogle af de ting, vi har oplevet, så det er også okay at sige, at vi har ikke lyst til at dele alt. Vi sad allerede på bryllupsnatten og snakkede om, at hvis vi havde et eller andet, vi gerne ville have ud, så skulle vi have det ud, inden vi sad hos VJ’en og skulle svare på spørgsmål eller sige det bagefter.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så sød er ‘Gift ved første blik’-deltagers lille søn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus

Aftalte at blive sammen på bryllupsnatten

Det er dog ikke den eneste aftale, Michael og Line lavede, viser det sig. For da radioværten Tue Blædel spørger, om de så også havde diskuteret deres beslutning om at blive sammen i sidste program, inden kameraerne blev tændt, kommer der noget frem i lyset, som de færreste vidste.
– Vi vidste godt, hvad hinanden ville svare, men vi havde ikke aftalt noget som sådan, fastslår Michael, som dog bliver afbrudt af sin hustru.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Line: Fødslen gik ikke som håbet
– Ej, det passer ikke. Vi aftalte på bryllupsnatten, at vi ville give det mere end de fem uger, og det kunne vi have nået at tage igen, men det var det, vi havde snakket om.
Det nikker Michael genkendende til og forklarer, at de begge to havde den indstilling, at medmindre der var noget, der skræmte dem helt væk, så var der et potentiale, og hvis det stadig var der efter de fem uger, så vidste de godt, hvad de skulle svare. Derfor var de enige, selvom de ikke havde snakket om det efterfølgende.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria i stor sorg: Jeg har mistet min søn

Skal giftes rigtigt på et tidspunkt

Bryllupsnatten bød dog på endnu en aftale, som også kommer frem i lyset under podcasten, omend nummer to aftale ikke var så meget en aftale, som det var et krav fra Lines side.
– Der blev også sat nogle krav på bryllupsaftenen, at hvis vi holdt, så har jeg fem år til at fri ordentligt til Line. Så der er også et krav om, at der kommer et ordentligt frieri og et ordentligt bryllup på et tidspunkt, og det synes jeg også kun er på sin plads. Jo, vi er gift, men det rigtige bryllup og det rigtige frieri, det kommer på et tidspunkt, fastslår Michael.
Parret blev gift i sommeren 2015, så Michael har altså under to år til at komme ned på knæ og fri på gammeldags manér, hvis han skal holde sit løfte til Line.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Christian mødte sin kæreste under programmet
Selvom man måske kunne tro det, så afviser både Line og Michael, at det hele har været en dans på roser. De har haft deres kriser og op- og nedture, og efter programmet skulle de gøre op med sig selv, om de var sammen, fordi de var gift, eller fordi de gerne ville hinanden, men de ville gerne hinanden.
– Det er et glansbillede meget af det, men man skal også huske på, at der ligger meget arbejde bag det og meget sved og tårer, ligesom alle andre parforhold, det er ikke bare, at alt var godt. Det er noget, vi har måttet kæmpe for, fastslår Michael.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila vil hjem til Danmark: Jeg vil tage min straf

Vi var aldrig endt op sammen, hvis…

At parret mødte hinanden i tv-programmet gjorde, at de brød deres mønstre for, hvordan de mødte det modsatte køn og deres indstilling til dating. Det er programmets præmis, men det er også årsagen til, at de fandt kærligheden i hinanden. For hvad var der sket, hvis de havde mødt hinanden udenfor programmet?
– Vi var aldrig endt op sammen, det tror jeg ikke. Jeg tror, at vi havde lavet den klassiske dating-fejl. Vi var taget ud og havde mødt hinanden, tænkt “Ja, han er da meget sød, men jeg føler ikke de der sommerfugle i maven, som man føler, man skal.”, og så havde jeg nok bare været videre til den næste, forklarer Line, og Michael bakker hende op.
LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag
– Jeg var kommet ind i den der onde cirkel, hvor jeg vurderede folk på den første halve time, og man lærer ikke folk at kende på en halv time. Jeg ved ikke. Det kan godt være, at Line skulle varmes mere op i forhold til mig, end jeg skulle til hende, det ved jeg ikke. Jeg synes, det er et svært spørgsmål, men jeg har en idé om, at vi ville være gået hurtigt død i det.
Heldigvis fik de ændret på deres mønstre i programmet og gav forholdet en chance. Derfor kunne de i sommers fejre tre års bryllupsdag. Siden er de blevet gift igen i Las Vegas og er blevet forældre til datteren Emma, som altså fylder to år på Lines 32-års fødselsdag den 15. november.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jakob: Sådan går det i dag