Line Maria indrømmer jalousi

Baben ved godt, at hun kan stole på Nicklaes, men alligevel føler hun sig af og til jaloux.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. januar 2021 kl. 16:55

28-årige Nicklaes og 23-årige Line Maria er stormende forelskede i hinanden, men alligevel mærker Line Maria, at hun af og til føler en form for jalousi.

Det skyldes både, at Nicklaes er en populær herre blandt pigerne, men også Line Marias egen fortid.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne på sygehuset: Presset at vide, at man måske ikke overlevede natten

– Jeg var utrolig jaloux i mit tidligere forhold, men det var der desværre også en grund til. Den følelse, jeg havde i kroppen, følelsen af ikke at være god nok – wow, den ønsker jeg ikke for selv min værste fjende. Den er dræbende, skriver baben i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nyt ‘Ex on the Beach’-par: Ja vi er kærester!

Stoler på Nicklaes

Line Maria har tidligere været kærester med Frederik Skovbjerg, som også var en del af startcastet i sæson 5, men det viste sig hurtigt, at de to realitystjerner ikke helt havde de samme følelser for hinanden. De gik fra hinanden i sensommeren 2019. Blandt andet forklarede Line Maria dengang, at Frederik helst ville fortsætte forholdet på et “hyggeniveau”, mens hun havde stærkere følelser.

Forholdet med Nicklaes er dog langt fra det niveau. De blev kærester i begyndelsen af november sidste år.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-stjerne afviser vaccine: Nu hagler kritikken ned

Line Marias jalousi har ikke noget at gøre med, at hun ikke stoler på Nicklaes. Han har aldrig gjort noget, som har brudt tilliden i deres forhold. Og hun ser det desuden ikke som noget negativt, at hun har den slags jalousifølelser.

– Jeg er jaloux anlagt, det er ikke en hemmelighed. Det er helt naturligt at føle en smule jalousi i et forhold. Det betyder bare, at man er bange for at miste det guld, man har. At man ikke tager det forgivet, skriver hun i samme story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nu åbner han op om sin svære tid i villaen

Læs mere om