Line Maria afslører næste operation

Den kommende operation bliver den sidste for ‘Ex on the Beach’-stjernens vedkommende.

Af Lykke Buhl - 9. november 2020 kl. 6:58

Få måneder efter, Line Maria Busk havde deltaget i tredje sæson af ‘Ex on the Beach’, rejste hun til Tyrkiet og fik lavet bryster og næse på en privatklinik.

Dengang for knap et år siden vakte det ramaskrig, da Line Maria som en del af samarbejdet med klinikken skulle udlodde en valgfri kosmetisk operation til en heldig følger. Både de danske og norske myndigheder diskuterede, hvorvidt man skulle forbyde den slags reklamer, og Line Maria fortrød da også konkurrencen efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethys kusine med i ny DR serie

Skal have lavet næsen om

Ikke desto mindre understregede hun sin ret til at få lavet plastikkirurgiske operationer, og det gør hun stadig. Faktisk venter der snart Line Maria endnu en tur til Tyrkiet, hvor hun atter skal på operationsbordet.

– Jeg skal ned og have lavet min næse om. Den har jeg ikke været helt tilfreds med. Men jeg har også selv kommet til at få et slag i hovedet – jeg fik et slag på næsen, som har gjort, at den er blevet skæv, fordi det var lige en måned efter, jeg havde fået den lavet, og der må man virkelig ikke blive ramt overhovedet, fordi den lige skal blive god igen. Så jeg skal faktisk ned og have lavet min næse om, røber Line Maria til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-hunk: Dette program ville også have mig

Botox og filler for resten

Dog tænker hun, at hun er færdig med de kosmetiske plastikoperationer, når næsen er blevet rettet til.

– Jeg har ikke planer om, at jeg skal have lavet mere nyt. Jeg holder mit filler og botox ved lige nu. Jeg har ikke lyst til at lave mere om på mig selv, jeg synes, jeg er nået et sted, hvor jeg har fået lavet det, jeg har gået og været usikker omkring, forklarer hun.

Således så Line Maria ud efter, hun havde fået opereret både næse og bryster i Tyrkiet i december sidste år

Linemaria fra ‘Ex on the Beach’ (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Svend fandt kærligheden i ‘Landmand søger kærlighed’: Sådan er det gået siden

Læs mere om