Line Maria afslører: Flytter tilbage til København

Nicklaes fik sin kæreste overtalt til at flytte til Hedehusene, men ‘Ex on the Beach’-parrets kapitel på landet ser ud til at blive kort.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. marts 2021 kl. 15:00

28-årige Nicklaes Johannes Olsen og 24-årige Line Maria Busk blev kærester den 7. november, og nu er de flyttet sammen. Mandag fik de nøglerne.

– Vi er jo flyttet til Hedehusene. Storbypigen er flyttet på landet. Det troede jeg virkelig ikke, at jeg skulle, da Nicklaes nævnte det første gang, skød jeg den faktisk ned, lyder det fra Line Maria, der dog ikke kan lægge skjul på, at hun er meget glad for sin nye adresse, men især ham, hun deler den med.

– Vi er stadig lige så åndssvagt forelskede, som vi plejer, siger hun.

LÆS OGSÅ: UH! Realitypar skal have en lille ny

‘Ex on the Beach’-parret har før joket med, at de skulle flytte sammen i Hedehusene, men nu er joken altså blevet til virkelighed. De er flyttet sammen i Nicklaes gamle lejlighed, som han købte for cirka otte år siden, men som han til nu har lejet ud.

– Han har også haft talegaverne i orden for at overbevise mig om, at vi skal bo der. Han lovede mig, at vi skulle sætte den helt i stand, siger baben.

Derfor kan man for tiden følge med i det helt store boligprojekt på både Nicklaes og Line Marias Instagram-profiler, hvor de lige nu arbejder på at male hele lejligheden hvid og sætte en New Yorker-væg op. Der skal også indsættes nyt køkken.

– Vi så muligheden for at flyttet sammen nu. Vi har begge to boet sammen med venner, og vi trænger til at bo som et kærestepar, siger hun.

Desuden bor de billigt i lejligheden og har god mulighed for at spare op.

LÆS OGSÅ: AV! Nu langer Janni Ree kraftigt ud efter Tina Lund

Flytter tilbage til København

Line Maria er flyttet fra sin lejlighed på Christianshavn, hvor hun boede til leje sammen med to veninder. Planen er at vende tilbage til København, sammen med Nicklaes, hvor hun gerne vil købe en lejlighed.

– Men nu sætter vi Nicklaes’ lejlighed i stand og gør den mere værd, og så sælger vi den nok sidst på året eller til foråret. Nicklaes vil gerne flytte til København for min skyld, men lige nu er det bare mere oplagt at spare lidt penge op, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Alle hendes veninder bor i København, og hun vil gerne kunne gå på café og være omgivet af liv – men lige nu sætter corona jo alligevel en stopper for det hele.

Planen er, at parret måske flytter til København allerede i sensommeren eller efteråret, da de gerne vil rejse henover sommeren og slippe for at have en husleje.

– Men nu har jeg lovet at give det hele en chance først, og det kan jo være, jeg føler mig godt tilpas. Nicklaes maler i fuld fart, og mit hjem er, hvor han er. I sidste ende er det lige meget, hvor jeg bor, siger hun.

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’