Line Hoffmeyer har fortrudt

Line Hoffmeyer har fortrudt sin beslutning.

Af Rikke Lynge - 14. november 2022 kl. 12:50

Følger du Lasse Rimmers ekskone Line Hoffmeyer på Instagram, så ved du, hvor længe hun har søgt efter en lejlighed i København, og hvor glad hun blev, da hun fik drømmelejligheden på Amager.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer indlagt: Forsnævring på kranspulsåren

Men efter endnu en hård tid med indlæggelse har Line fortrudt sin drøm om singlelivet i København.

– Man behøver nok ikke en universitetsgrad for at regne ud, at et sygdomschok, som det jeg har fået den sidste måned, får sat gang i perspektiverne og prioriteterne, skriver Line i et længere opslag og tilføjer:

– For tre måneder siden drømte jeg om at komme til København, feste, være single og leve et lidt hurtigt liv igen efter lang tid i Jylland. Det stod meget klart for mig, mens jeg var på sygehuset, at det ikke var noget, jeg skulle.

LÆS OGSÅ: Nynne afslører: Dater reality-deltager

I slutningen af oktober fandt længerne ud af, at Lines krop var begyndt at danne nye antistoffer mod donorhjertet, hvilket hun nu er i behandling for. Og tanken om at skulle bo i København giver hende ondt i maven.

– Jeg fik vendt og drejet det med min psykolog og min familie, og ret hurtigt stod det klart, at jeg ikke skal spilde et eneste sekund på ting, jeg burde, men som giver mig ondt i maven, fortæller Line og uddyber:

– Så fra en sygehusseng i Aarhus fik jeg sagt den lejlighed i København op, jeg ellers var så euforisk over at have fået for to måneder siden. På onsdag er jeg ude af den, og det er det helt rigtige, slutter Line.

LÆS OGSÅ: Se den søde video: Christopher og Cecilie venter barn nummer to