Linde melder klar: Skal være med i danseprogram

Inden længe hopper den populære vært i danseskoene.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. maj 2021 kl. 08:58

Det er efterhånden længe siden, at Joakim Linde Ingversen, 33, deltog i ‘Vild med dans’, men ikke desto mindre blev han i 2009 vinder af konkurrencen sammen med Claudia Rex.

Udover at de to hev en sejr i land, så blev de også kærester. Dog gik de fra hinanden igen i julen 2013.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Det var den niende sæson af det festlige TV 2-program – men nu går der ikke længe, før Joakim endnu en gang snører danseskoene.

Denne gang stille han ikke op som nydanser i en konkurrence, men som vært. Han skal nemlig stå i spidsen for DR-programmet ‘Dans, dans, dans’, som bliver sendt over tre afsnit på kanalen.

LÆS OGSÅ: WOW: Det så du ikke i dagens ‘Paradise Hotel’-episode

Claudia Rex og Joakim Ingversen i syvende afsnit af ‘Vild med dans’ 2012 (Foto: Uffe Kongsted)

Det skriver DR. 

– I to optaktsprogrammer – 3. og 10. juni på DR1 – vil værterne, Sofie Østergaard og Joakim Ingversen kridte danseskoene og sammen med seerne lære koreografien til ’Fællesdansen’, som hele Danmark kan danse sammen i finaleshowet 12. juni på DR1 – lige efter EM-landskampen mellem Danmark og Finland, kan man læse hos mediet. 

LÆS OGSÅ: UH! Elvira smider BH’en

Udover Joakim Ingversen og Sofie Østergaard vil der også være kendte ansigter som Jannik Schow, Anna Lin, Ulla Essendrop, Kathrine Abrahamsen og Silja Okking.

Danseprogrammerne er en del af DR’s store tema ‘Sammen i bevægelse’. Fokus er på at få danskerne til at bevæge sig, og derfor vil showet foregå fra seks forskellige byer i Danmark, hvor alle altså kan danse med.

Første gang programmet bliver sendt er torsdag den 3. juni 20.30 på DR.

LÆS OGSÅ: Ung mor: Ny baby er en realitet

Læs mere om