Lina i tårer: Det er modbydeligt

Hun gjorde det i sidste uge, og nu måtte hun gøre det igen – sende sin egen deltager hjem.

Af Silje Biørnstad - 1. marts 2014 kl. 9:49

‘X Factor’ har på ingen måde udviklet sig til en succes for Lina Rafn, der for anden gang i træk blev tvunget til at vælge mellem sine egne to solister.
– Det her er virkelig stof til eftertanke for mig. Jeg plejer ikke at være så meget ude af trit musikalsk, siger Lina Rafn til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Den eneste forklaring der kan være på, at Henriette Haubjerg stod i farezonen i dag, er at publikum tror, at hun er sikker uden deres stemme, siger en rørt Lina, der blev meget påvirket af at have begge sine solister i farezonen igen i dag.
LÆS OGSÅ: Drama i ‘X Factor’: Lina mister endnu en solist
Fagligt var det et nemt valg
Men selvom Lina personligt var ked af at tage ‘X Factor’-drømmen fra en af sine piger, var hun rent fagligt ikke i tvivl.
– Fagligt var det ikke svært at smide Fie Winther ud. Hun har haft problemer med at synge rent, og sang falsk til begge optrædender i dag, siger Lina, der nu må sætte sin lid til Henriette om en plads i finalen. 
– Det kræver arbejde at være mere naturlig på scenen, men Henriette udvikler sig, og det sker heldigvis i takt med, at hun også udvikler sin vokal, siger Lina, der ikke mener, at hun kan gøre noget ekstra for at sikre Henriette fremover.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Anthony Jasmin: Vi trumfede Blachman
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.