Remee: Jeg har ikke fejlet

Selv om Remee havde to af sine solister i farezonen i aftenens ‘X Factor’-liveshow, mener den rutinerede dommer ikke, at han har fejlet med sine solister.

X Factor
Af Marlene Juhl Skovgård - 8. marts 2014 kl. 9:28

Det værst tænkelige skete for Remee i aftenens ‘X factor’, hvor han skulle vælge mellem to solister. Alligevel holder Remee hovedet højt.
– Jeg er en stolt mand og stolt over, hvad mine deltagere kan. Jeg vil ikke græde over aftenens afgørelse, fortæller Remee til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’: Remee mistede sin solist
Skal ikke gå på omgang

Inden aftenens afgørelse havde Remee så at sige ‘fuldt hus’, og vidste, at han nok inden længe ville komme til at stå og skulle vælge mellem to af sine egne deltagere.
– Altså, det er jo selvfølgelig en måde at ‘rydde op’ i mine deltagere på, når jeg bliver sat i sådan en situation. Men det skal altså ikke komme an på, om det er ‘min tur’, slår Remee fast og fortsætter:
– Taktisk kunne jeg have valgt at satse på Steffen, da han ville være den eneste mandestemme tilbage, men jeg valgte at satse på Pernille. Pernille leverer blændende. Og der er virkelig sket en eksplosiv udvikling med hende.
LÆS OGSÅ: Se ‘X Factor’-stjerne provokere i ny musikvideo
Steffen vækker følelser
Selvom Steffen endnu en gang glemte et par ord hist og her, så mener hans mentor Remee stadig, at Steffen går direkte ind i hjertet.
– Steffen ramte mig ikke så meget under showet, som han gjorde under prøverne. Men han ramte mig stadig mere følelsesmæssigt end alle de andres artister, lyder det ærligt fra Remee.
– Med Steffens exit mister vi en unik stemme, og det er trist, slutter Remee.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.